Annonce
Ugeavisen Ribe

23 år og køkkenchef: Jesper Løbner skal hæve overliggeren på Porsborg i Ribe

Jesper Løbner kommer trods sin unge alder med masser af erfaring fra forskellige typer køkkener. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Porsborg Gastro Bar har ansat en ny køkkenchef. Jesper Løbner er gået i gang med jobbet, har allerede sat præg og vil hjælpe til at bære Porsborgs omdømme videre.
Annonce

Ribe: Det er en særdeles dygtig og talentfuld køkkenchef, som Porsborg Gastro Bar nu har fået. 23-årige Jesper Løbner, som stammer fra Roager, skal nemlig sørge for, at kvaliteten af maden på stedet får endnu et nøk opad.

- Det tiltaler mig at blive min egen chef. Det giver mig frihed til kreativitet og mulighed for at udvikle og udfordre mig selv. Det er rigtig spændende, at Rasmus, Thomas og Bjarne (ejere af Porsborg, red.) har givet mig denne legeplads. Det bliver en stor opgave at skulle bære Porsborgs omdømme videre om, at det er et sted i Ribe, hvor man kan få lidt anderledes mad, siger Jesper Løbner, der ikke er ukendt med køkkenet på Porsborg, da han arbejdede der kortvarigt sidste sommer.

Han har tidligere samlet erfaring fra blandt andet Ruths Hotel i Skagen, Nordisk Spisehus i Århus, Hotel Dagmar i Ribe samt Michelinstjernerestauranten Les Bacchanales i Nice.

Jesper Løbner vil bidrage til, at kvaliteten på maden på Porsborgs Gastro Bar hæves samtidig med, at prisen fastholdes. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- De forskellige køkkener, jeg har arbejdet i, giver mig en stor grundbase. Det gør, at jeg laver moderne mad med en klassisk tilgang. Det er mad med en høj kvalitet, men stadig til den gode pris. Man kan jo meget med gulerødder og løg, forklarer Jesper Løbner, som allerede har haft indflydelse på Porsborgs snackkort, der er blevet fornyet med blandt andet østers og hans store viden om ost og charcuteri.

Annonce

Kan opfylde ambitioner

Med ansættelsen af Jesper Løbner får ejerne mulighed for at lægge deres kræfter andre steder.


Det tiltaler mig at blive min egen chef. Det giver mig frihed til kreativitet og mulighed for at udvikle og udfordre mig selv. Det er rigtig spændende, at Rasmus og Bjarne (ejere af Porsborg, red.) har givet mig denne legeplads.

Jesper Løbner


- Ansættelsen af Jesper gør, at vi kan hæve vores blik over Porsborg og opfylde flere af vores ambitioner. Det er vigtigt for os at få en kaliber som Jesper i folden, siger Rasmus Errebo.

Jesper Løbner bor fortsat i Århus med kæresten Charlotte, som har fået Jesper til at falde mere til ro. Jesper vil, når han har vagter på Porsborg, blandt andet overnatte på sit drengeværelse i Roager, ligesom parret har planer om at flytte til Ribe på et senere tidspunkt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce