Annonce
Ugeavisen Ribe

Backhaus er klar til at genåbne, når corona tillader det

Restaurant Backhaus genåbner, når corona restriktionerne tillader det.

Ribe: Ejeren af restaurant Backhaus, Britta Ehmsen, gik bort lige før jul efter længere tids sygdom, men der er nu udsigt til, at restauranten genåbner, når corona restriktionerne tillader det.

Det sker med et velkendt ansigt ved roret, nemlig Lene Schmidt, der har været med fra Britta overtog stedet for godt 25 år siden.

- Der er mange, der tvivler på, at Backhaus genåbner, efter at jeg har sat det til salg. Men det gør det den 6. maj, når corona restriktionerne tillader det. Det bliver med samme menukort og med det samme personale, som var på stedet, før vi lukkede ned, siger Lene Schmidt.

Annonce

Restauranten er stadig til salg, og det er et klart ønske, at der fortsat bliver drevet restaurant med samme kvaliteter, som det er tilfældet nu.


Der er mange der tvivler på, at Backhaus genåbner, efter at jeg har sat det til salg. Men Backhaus genåbner når corona restriktionerne tillader det 6. maj. Og det bliver med samme menukort, og med det samme personale som var på stedet før vi lukkede ned

Lene Schmidt


- Kunderne er jo vilde med den restaurant som Britta har bygget op, og vi har en stor skare af stamkunder ligesom der jo altid er mange turister på stedet, siger Lene Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce