Annonce
Ugeavisen Ribe

Elektrikeren har travlt med private kunder

Flemming Aaskov har oplevet at de får mange private kunder. Foto: Bo Maimburg

Ribe: Hos Nørremarkens El-Service er der som hos så mange håndværkere også travlhed at spore.

Med 13 medarbejdere er det en af de større håndværksfirmaer i lokalområdet, og indehaver Flemming Aaskov fortæller, at han har set et anderledes billede i virksomheden det seneste år.

- Vi har rigtig travlt, og det er helt tydeligt, at vi har fået nye opgaver ind, efter at vi åbnede vores El-salg butik hos Kvickly. Travlheden er flyttet hen til at flere private kunder, og det er helt tydeligt, at butikken har givet os en større synlighed, som har givet masser af ordrer, siger Flemming Aaskov, der tilføjer, at renoveringer hos private, som skal have lavet køkken eller badeværelse også giver travlhed.


Vi har rigtig travlt, og det er helt tydeligt, at vi har fået nye opgaver ind, efter at vi åbnede vores El-salg butik hos Kvickly. Travlheden er flyttet hen til at flere private kunder, og vi er da rigtig glad for at servicere dem

Flemming Aaskov


- Lige nu er det helt, som vi gerne vil have det, og selvom vi har travlt, så har vi ikke mere at lave, end at vi kan følge med.

Flemming Aaskov tror på, at travlheden i branchen fortsætter. Han tror også på, at de mange der har været hjemsendt har fundet ud af, hvad de gerne vil ændre i deres bolig.

- Det største boom hos os kom i efteråret 2020, og de opgaver færdiggjorde vi før jul. Men mon ikke at mængden af opgaver stiger hen over året. Ikke mindst når verden bliver mere normaliseret i efteråret, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce