Annonce
Ugeavisen Ribe

Flere fra Ribe er med i bestyrelsen for den nye destination

Claus Pedersen fra Danhostel i Ribe er én af tre repræsentanter fra Danmarks ældste by i bestyrelsen i Destination Vadehavet. Arkivfoto: Chresten Bergh
En 11 mand stor bestyrelse med repræsentanter fra både Ribe, Esbjerg og Fanø er nu nedsat efter sidste uges generalforsamling i Destination Vadehavet.

Ribe: Der var flere end 60 deltagere i Destination Vadehavskystens virtuelle generalforsamling i sidste uge.

Formand Claus Pedersen kunne i sin beretning konstatere, at der har været en positiv, kritisk og konstruktiv arbejde i forberedelsesudvalg og interimsbestyrelse. Der har været en respekt for de forskelligheder, der gør Destination Vadehavskysten til en stærk destination.

Generalforsamlingen skulle vælge tre erhvervsrepræsentanter til at supplere de otte bestyrelsesmedlemmer, som er udpeget af Esbjerg og Fanø kommuner. De nyvalgte medlemmer blev Marianne Milter Bay, Fanø Firmaevent, Heidi Maimburg, Ribe Byferie og Mark Mikkelsen, Cafe Guldægget.

Bestyrelsen består derudover af borgmester Jesper Frost Rasmussen, udvalgsformand Karen Sandrini, Claus Pedersen fra Danhostel Ribe samt Mie Hyttel, Hjerting Badehotel. De er alle udpeget af Esbjerg Kommune.

Udvalgt af Fanø Kommune er borgmester Sofie Valbjørn, udvalgsformand Christian Lorentzen, indehaver Hanne Thyssen, DANIBO og direktør Sofie Jansen, Fanø Bryghus.

Sammen udgør de 11 den nye bestyrelse for Destination Vadehavskysten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce