Annonce
Ugeavisen Ribe

Fra 2 til 38 ansatte på under tre år: Restaurant med broget fortid er blevet en bragende succes

Trioen Tinne Rieck, Niels Toft og Kaare Byskov har noget at smile ad, for de har på kort tid gjort Kammerslusen til en bragende succes. Foto: Jacob Schultz
Hvad der begyndte med amatøragtige ålegilder i oktober 2019 har udviklet sig til at være en solid succes med fulde huse, mangedobling af medarbejdere og reservationer fra hele til Danmark til langt ind i 2025. Tre restauratører har for alvor pustet liv i Ribes traditionsrige Restaurant Kammerslusen.
Annonce
Ugeavisen Ribe

Tre generationer tog på spejderlejr sammen - og byggede Ribe Domkirke op på pladsen

Annonce
Ugeavisen Ribe

11-årige Silke vil være professionel balletdanser - og nu er alt sat ind på at komme på Den Kongelige Ballet

Annonce
Ugeavisen Ribe

Komediekongen fra Ribe er klar med en ny stor film: Ideen fik Rasmus Heide, da han arbejdede i byens gamle DSB-kiosk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Gammel kending vender hjem: Ny direktør skal styrke profilen hos Ribe Biogas

Ugeavisen Ribe

Topholm Fys - Bækkenbund og børn er navnet på ny klinik: Lotte vil gerne give mødre en god start på livet med deres børn

Ugeavisen Ribe

Ribe Vinfestival er klar med vin i stride strømme

Ugeavisen Ribe

Den velsmurte maskine bag vinfestivalen er trukket i arbejdstøjet: Vi har hver vores opgaver, og så er samarbejdet let

Ugeavisen Ribe

Tilflyttet kunstner fra Fyn bag motivet til årets jazzfestival i Ribe: Hemmeligheden som kunstner er at kunne visualisere alt

Ugeavisen Ribe

De mærkelige fyre og søstrene åbner dørene

Annonce