Annonce
Ugeavisen Ribe

Lokal entreprenør renoverer 4,4 km fortove i Øster Vedsted

Nørgaard Anlæg med direktør Bjørn Pinderup (tv.) og ejer Michael Nørgaard har vundet en stor opgave med at renovere fortove i Øster Vedsted. Foto: Kirk & Kløgt
Det bliver anlægsvirksomheden Nørgaard Anlæg, der får til opgave at stå i spidsen for at renovere 4,4 kilometer nye fortove i Øster Vedsted.
Annonce

Øster Vedsted: Tirsdag 22. september påbegyndes det store arbejde med at renovere 4,4 kilometer fortove i Øster Vedsted.

Det er Esbjerg Kommune og Cowi A/S, der igangsætter arbejdet, og det er det lokale anlægsfirma Nørgaard Anlæg, der har vundet den store opgave med at være udførende entreprenør på projektet.

Fortovene omfatter vejene Nøreng, Daneng, Broager, Midtfenner, Østerfenner og Tørresager øst for boldbanen, mens det vest for drejer sig om Toften, Kilen og Langager.

Projektet omfatter opbrydning og bortkørsel af den eksisterende og udtjente fortovsbelægning samt kantstene, og direktør hos Nørgaard Anlæg, Bjørn Pinderup, forklarer, at projektet forventes afsluttet før jul i indeværende år.

- Vi er rigtigt glade for at blive valgt til opgaven, men det kan desværre ikke undgås, at vores arbejde vil være til gene for beboerne og alle der benytter veje og fortove i området. Vi har en meget stram tidsplan, så vi vil arbejde samtidigt flere steder i byen, men vi vil forsøge at planlægge vores aktiviteter så vi kommer til at genere mindst muligt. Vi håber, at udsigten til helt nye og flotte fortove i hele den østlige bydel vil medføre, at beboerne vil være positive og bære over med os i byggeperioden, siger Bjørn Pinderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce