Annonce
Ugeavisen Ribe

Softgun-nørder har skabt en kæmpe succes: Åbner nu butik med egen skydetunnel i tidligere møbelbutik

Kenneth Jürgensen(tv.), Christian Christensen og Tobias Bastiansen åbner 1. februar butikken Airsoftgeek ved siden af Designa Køkken på Bohrsvej. Foto: Kåre Welinder
Tre kammerater har haft så stor succes med deres webshop, at de nu har mod på at åbne en fysisk butik, der bliver blandt de største i Danmark. 1. februar slår Airsoftgeek derfor dørene op.

Ribe: Det har været en overvældende succes for de tre unge mænd bag virksomheden Airsoftgeek, siden de i sommeren 2021 åbnede en webshop med salg af softguns, tilhørende tøj, udstyr og meget andet.

Faktisk er det blevet så stor en succes, at de nu åbner en fysisk butik ved siden af webshoppens lager, der har til huse hos bilvirksomheden TA Biler på Ole Rømers Vej 9 i Ribes industrikvarter. Butikken, som de forklarer bliver en af de største indenfor airsoftvåben i Danmark, åbner på Bohrsvej over for Cirkel K tankstationen.

Og det er da også de to ejere af TA Biler, Tobias Bastiansen og Kenneth Jürgensen, der sammen med Christian Christensen står bag webshoppen Airsoftgeek.dk.

Annonce

- Vi havde vores lager bag TA Biler, hvor der kommer masser af folk og henter varer, og vi har efterhånden fundet ud af, at det nok ikke er så smart med en kombination af våben og biler, siger Tobias Bastiansen og forklarer, at det bliver Christian Christensen, kunderne kommer til at møde, når de besøger den fysiske butik på Bohrsvej 2.

Butik og tunnel

Kenneth Jürgensen og Tobias Bastiansen forklarer, at det ca. 300 kvm lokale vil indeholde både den fysiske butik, en særlig skydetunnel og være base og lager for firmaets webshop. Airsoftgeek kommer til at være i de lokaler, der indtil for nylig var udstillingslokale for virksomheden SilvaDNA, og Christian Christensen har sagt sit gode job op hos Ribe Cykellager for at hellige sig arbejdet med softguns.

- Det er nok mig og Tobias, der spiller mest, når det kan lade sig gøre. Jeg har spillet i omkring 15 år, og fik interessen fra min storebror, og det er jo en sport man kan gå til ligesom alt muligt andet, siger Christian Christensen og fortæller om baner i blandt andet Skærbæk og Toftlund, mens de helt store baner findes på Sjælland.

Annonce

Vil udbrede viden

- Ved de store events kan der godt være 500-600 spillere med ad gangen, og selv om vi er rigtigt mange, der dyrker det, går sporten nok lidt under radaren, fordi vi ikke kan reklamere for det. Især i forhold til sociale medier og billeder med våben, siger Christian Christensen og forklarer, at man hos airsoftgeek i Ribe ikke kommer til at arrangere events, fordi det kræver en del tilladelser og samtidig mangler en mark at spille på.

Selv om de tre softgunnørder er forholdsvis nye på markedet inden for salg af airsoft-våben, har de tilsammen mange års erfaring som aktive airsoft- og hardballspillere. Den viden ønsker de at udbrede med butikken Airsoftgeek, der om alt går efter planen åbner 1. februar.

Ingen våbentilladelse nødvendig

Det er kun tilladt for personer over 18 år at erhverve, bære, besidde eller anvende softguns/airsofts. 

De bruges til at spille hardball på en lukket bane, hvor man skyder med små, hårde plastickugler, og det er ulovligt at vise en softgun i offentligheden, fordi de er tro kopier af rigtige våben.

Man behøver ikke en våbentilladelse, og børn ned til 16 år kan med forældre eller værges godkendelse også spille på en godkendt hardballbane. En person på 16 år må dog ikke selv transportere våbnet til og fra banen.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Brian har brugt kræfter på at ændre sig selv: - Som barn var jeg nok det, mange ville kalde en møgunge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Esbjergfirmaer støtter Ribes legepark

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Stift tilbyder ophold på Den Gamle Avlsgård: Hjælp til stressramte præster

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Lad os gøre en klimaindsats og bevare Rømø

Ugeavisen Ribe

Det særprægede hus med de mange kaldenavne: - Mange  står og peger på vores hus, og nogle ringer også på

Ugeavisen Ribe

Januar byder på usædvanlig sort sol: Seks gange så mange stære som normalt

Ugeavisen Ribe

Nyt byrådsmedlem fra Ribe: - Jeg kunne godt tænke mig nogle flere timer i døgnet

Ugeavisen Ribe

Corona har ramt svømmehal: Lukket ind til videre

Ugeavisen Ribe

Turistinformation klar med mindst én ugentlig åbningsdag

Ugeavisen Ribe

Kevin var nede med stress: - Jeg har sat rødder, som er så stærke, at jeg aldrig vælter igen

Ugeavisen Ribe

Nyvalgt byrådsmedlem: - Det er satme fedt, jeg glæder mig helt vildt

Ugeavisen Ribe

Ribefotograf har taget nationens bedste foto for anden gang på tre år: - Det er monster stort

Ugeavisen Ribe

Erfaren mand i spidsen for Lokalråd Ribe Midt: Willi vil have bedre dialog med Esbjerg Kommune

Ugeavisen Ribe

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Ugeavisen Ribe

Hel skole samlede skrald og gjorde en god gerning: Elever samlede 300 kilo på en formiddag

Annonce