Annonce
Ugeavisen Ribe

Stor virksomhed giver 50.000 kroner til aktivitetspark i Ribe

Torben Basse der er direktør for Planet Huse har givet 50.000 kroner til Ribe Aktivitets- og Historiepark. Foto: Bo Maimburg
Den store producent af fritidshuse beliggende i Ribe, Planet Huse, har givet 50.000 til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

Ribe: En af Ribes store firmaer, typehusfirmaet Planet Huse, har givet 50.000 kroner til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

Direktøren for firmaet, Torben Basse, er imponeret over projektet, og han er slet ikke i tvivl om, at Ribe Aktivitets- og Historiepark er til gavn for både Ribes indbyggere og byens mange gæster.

Købet af et fritidshus er for mange en vigtig og stor investering, og det er noget køberne går meget op i, forklarer direktøren.

Annonce

- Vi har drøntravlt. Blandt andet har vi rigtig mange gæster på fabrikken, som, når de skal købe et fritidshus, skal vælge, hvilke materialer de ønsker, fordi det er noget andet at stå med de forskellige muligheder i hånden. Derfor besøger de vores fabrik og showroom, og der er samtidig mange, der samtidig bruger et par dage i Ribe ved samme lejlighed.  Nu kan de så snart også besøge Ribe Aktivitets- og Historiepark, og det er naturligvis rart, at vi kan give dem en oplevelse, siger Torben Basse.

Vil styrke bosætning

Han ser også Ribe Aktivitets- og Historiepark som et stort plus, når Planet Huse skal rekruttere medarbejdere, ligesom han også tror, at det vil styrke Ribes muligheder for at øge bosætningen.

Planet Huse

Planet Huse har eksisteret siden 1988, og siden dengang er der rigtig mange danskere, der har placeret deres køb af sommerhus hos Planet Huse. De har et bredt sortiment af huse, og de sælger dem primært i Danmark og Tyskland. Husene produceres alle i Ribe, og et hus kan opføres i løbet af et par dage.

- Vi er ambassadører for Ribe, og når vi inviterer kunder til et besøg i Ribe, fortæller vi altid vores kunder om den oplevelse, de kan få i Ribe. Vi fortæller om sort sol, den gamle by, Ribe Domkirke og de øvrige oplevelser de kan få i Ribe. Og med legeparken får vi jo snart endnu mere vi kan fortælle.

Han kan se store fordele i at Ribe snart får endnu et tilbud til børnefamilierne.

- Jeg kan også mærke, at Ribes kvaliteter er vigtige, når vi skal rekruttere medarbejdere, siger Torben Basse.

Vi er ambassadører for Ribe, og når vi inviterer kunder til et besøg i Ribe, fortæller vi altid vores kunder om den oplevelse, de kan få i Ribe. Vi fortæller om sort sol, den gamle by, Ribe Domkirke og de øvrige oplevelser de kan få i Ribe. Og med legeparken får vi jo snart endnu mere vi kan fortælle.

Torben Basse
Annonce
Ugeavisen Ribe

Piamaja har meget på hjerte: Datter af skammen viser følelser fra 2020

Annonce
Ugeavisen Ribe

Efter flere års fravær: Lokal festdag vender tilbage til havnen i 2022

Annonce
Ugeavisen Ribe

Frivillige har ydet en kompleks indsats gennem to år: Nu vil idrætsforening takke dem med stor fest

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Mindeord over Jørgen Vind Jensen

Ugeavisen Ribe

Dalia skrottede kulhydrater: Nu vejer hun 30 kilo mindre end for 10 måneder siden

Ugeavisen Ribe

Niels Hausgaard har ripenser med på scenen til samtlige 95 shows på ny Danmarksturne

Ugeavisen Ribe

Flaske-Mikkel hyldet og overrasket: Stort bryggeri bliver inspireret og støtter flaskeindsamling

Ugeavisen Ribe

Vild succes får Ribe-virksomhed til at ekspandere: Professionel fodboldspiller skal erobre svenskerne

Ugeavisen Ribe

Lokal bokser klar til professionel debut i ringen: - Enten ødelægger jeg ham ellers stikker jeg af!

Ugeavisen Ribe

Brian har brugt kræfter på at ændre sig selv: - Som barn var jeg nok det, mange ville kalde en møgunge

Ugeavisen Ribe

Esbjergfirmaer støtter Ribes legepark

Annonce