Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sommeraktiviteter i Papirmuseets By

Der bliver holdt diverse sommeraktiviteter i Papirmuseets By. PR-foto.
Annonce

GRÅSTEN: Papirmuseets By i Gråsten holder diverse sommeraktiviteter henover sommerferien.

Annonce

Quillinggalleri i Papirmuseets Café

Fra den 25. juni kan man se farverige quillingbilleder og anden quillingkunst, som har omdannet caféen i Papirmuseets By til et galleri. Her er samlet værker, der er skabt gennem 9 år - man kan opleve stor variation fra store fantastiske værker til små finurlige billeder. Det er helt gratis at nyde udstillingen og man kan stadig nyde en kop kaffe i området.

Annonce

Museumsoprydning og inspiration til collager

Det er blevet tid til at rydde op i Papirmuseets montrer og gemmer. Selve papirmuseets samling er lukket ned under oprydningen. Karen-Marie sælger museumsfund og retrolykkeposer fra en bod i butikken. Hun laver collagebilleder af museumsstykker og giver tips og viser, hvordan man kan bygge flotte collager hver mandag og tirsdag i juli måned fra kl. 11-13.

Annonce

Besøg pakkeriet hos Karen-Marie Klip & Papir A/S

Fra mandag til fredag fra kl. 10-11.30 er der gratis adgang i pakkeriet hos Karen-Marie Klip & Papir A/S. Mange ved ikke at quillingstrimler, værktøj og kit skabes i Gråsten på Bomhusvej - kom med bag kulisserne og se hvordan det foregår.

Annonce

Kurser

Normalt har der altid været kurser i sommerferien - men i år er denne aktivitet ikke mulig; men gå en inspirerende tur i papirbyens gader og find f.eks de fantastiske lykkeposer med inspirerende papirmaterialer - til priser så selv den mindste pengepung kan være med! Man må gerne medbringe madpakker- der kan nydes i parken eller caféen. Drikkevarer kan købes.

På Karen-Marie Klips YouTube-kanal er der et væld af videoer der gør, at man kan holde kursus hjemme hos sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce