Annonce
Byliv

Kæmpe udvidelse: Snart indtager nyt lægehus Sluseholmen

Heidi Hedegaard og Jonas Meile ejer Sydhavnens Lægehus, der flytter til Sluseholmen. Her ses de, da de besigtigede byggeområdet, hvor det nye lægehus skal være. Foto: Heidi Hedegaard.
løbet af foråret slår Sundhedshuset Sluseholmen dørene op, og de praktiserende læger, der snart vil byde patienter velkomne i det nye sundhedshus, glæder sig til at komme i gang med arbejdet i deres nye, store rammer.
Annonce

Sydhavnens lægehus er ejet af de to praktiserende speciallæger i almen medicin Heidi Hedegaard og Jonas Meile. De flytter til foråret sammen med deres ansatte fra den nuværende praksis i det gamle Sydhavn til de moderne lokaler i Sluseholmens nye sundhedshus, og det betyder, at de kan tage mange flere patienter.

- Vi kommer til at få tre gange så mange konsultationslokaler i forhold til nu, og derfor vi vil også udvide vores stab med flere læger og andet sundhedsfagligt personale, fortæller Heidi Hedegaard og fortsætter:

- Vi glæder os til at byde børn, unge, midaldrende og ældre velkommen i vores lægehus og understøtte Sluseholmens fokus på det gode, sunde og aktive liv.


Vi glæder os til at byde børn, unge, midaldrende og ældre velkomne i vores lægehus og understøtte Sluseholmens fokus på det gode, sunde og aktive liv.

Heidi Hedegaard, medejer af Sydhavnens Lægehus


Udover Heidi Hedegaard og Jonas Meile vil lægehuset bestå af to-tre andre speciallæger i almen medicin, sygeplejerske, lægesekretær, uddannelseslæger og et hold medicinstuderende. Med tiden er planen at ansætte mere sundhedsfagligt personale såsom en jordemoder.

Annonce

Behandling er efterspurgt

I sommer snakkede SydhavnenLIV med Heidi Hedegaard om, hvilken betydning, det vil få for Sydhavnen, at de i det nye lægehus vil kunne tage flere patienter.

Det er nemlig ikke helt uvæsentligt, da Sydhavnen er et af de steder, hvor der er mangel på læger.

- Sydhavnen er et særligt truet område, fordi der ikke er nok praktiserende læger, og fordi der er mange kronikere. Derfor er det kærkomment, at vi kan tage flere patienter ind, ligesom vi nu har plads til at få ansat en sygeplejerske og evt. en jordemoder, så vi kan give et bredere tilbud fra flere faggrupper og forhåbentlig nedbringe ventetiderne.

Heidi Hedegaard er en af de to ejere, der rykker sin praksis til Sluseholmen til foråret. Foto: Martin Witt

Dengang kommenterede Heidi Hedegaard også på den bekymring, der er blandt hendes nuværende patienter om, at lægehuset nu flytter.

- Jeg kan godt forstå, at dem, der bor lige ved siden af vores klinik og måske er gangbesværede, synes det er ærgerligt, at vi flytter 1,8 km væk. Men det er nu engang dér, vi efter lang tids søgen, vi har fået mulighed for at udvide. Heldigvis er der fine muligheder for offentlig transport, og vi håber, med udvidelsen, at kunne spare vores patienter for nogle ture til hospitalet ved at klare flere undersøgelser selv, lød det fra Heidi Hedegaard

I forbindelse med flytningen til Sundhedshuset Sluseholmen åbner Sydhavnens Lægehus for tilgang af nye patienter. Heidi Hedegaard opfordrer alle interesserede til at følge Sydhavnens Lægehus på Facebook og Instagram, da al relevant information bliver offentliggjort her.

Jonas Meile er en af de to ejere, der rykker sin praksis til Sluseholmen til foråret. Foto: Martin Witt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce