Annonce
Byliv

Niels satsede alt på drømmevirksomheden: Nu åbner han sin nye café, hvor det hele startede

Niels Møller og hans forlovede Pernille Ølgod står foran lokalet, hvor deres nye café skal ligge på Willy Brandts Vej 17. Foto: Privat
Niels Møller satte forrige år alt på pause for at satse på sin drøm om at leve af at bage i virksomheden Møllers Økologiske Hjemmebag. Selvom rejsen med den lille virksomhed ikke har varet længe, har den ført ham langt, og nu har eventyret taget en uventet drejning.

1. november 2019 var Niels Møllers første dag som fuldtidsselvstændig i sin bagervirksomhed Møllers Økologiske Hjemmebag.

Drømmen om at leve af at bage begyndte, som SydhavnenLIV tidligere har fortalt, med at han bagte morgenbrød til sine naboer på Teglholmen.

Selvom Niels Møller og hans forlovede Pernille Ølgod er flyttet fra Teglholmen har området haft en særlig plads hos dem, og de kommer stadig ud med morgenbrød på udvalgte søndage, hvor mange benytter sig af muligheden for at få en lille sludder.

Niels Møller begyndte med at give virksomheden et år for at se, om han kunne leve af det. Nu er der ikke længere tvivl om virksomheden kan bære, og faktisk har eventyret netop fået et nyt og ret vildt kapitel.

Kapitlet hedder Møllers og er helt håndgribeligt en café, der kommer til at ligge på Willy Brandts Vej 17 i Sydhavnen.

Caféen, der åbner 1. juni, er på mange måder et symbol på den rejse, Niels Møller begav sig ud på, og som nu tager ham tilbage til der, hvor det hele startede, nemlig i Sydhavnen.

- Det er et sindssygt lækkert hjørne, hvor vi håber på, der vil komme mange forbi. Vores drøm er bidrage til det her nybygget område med - selvfølgelig godt bagværk og god kaffe - men også med en masse nærvær og godt naboskab, ligesom vi gør med brødcyklen, siger Niels Møller.

Annonce

En unik mulighed

På mange måder har Niels Møller altid drømt om, at hans virksomhedsrejse ville munde ud i, at han havde sin egen butik, hvor han kunne møde og snakke med kunderne mens han lavede det, han brænder for.

Han havde bare ikke troet, at den drøm allerede blev mulig nu. Årsagen til den tidlige realisering skal findes i et nyt koncept fra LokalBolig Engholmene.

Niels Møller og Pernille Ølgod glæder sig til at åbne det nye kapitel i deres liv. Foto: Privat

- Lokalbolig skrev til os, fordi de har et lille frimærke af et lokale i deres ejendomsmæglerforretning, og de vil gerne give noget til lokalsamfundet og var faldet for vores koncept. Det er jo for vildt, at de tænker på os i den situation, og vi skulle ikke tænke meget over det, før vi slog til, siger Niels Møller og fortsætter:

- Det giver bare så meget mening for os. Møllers begyndte jo som et projekt for at skabe nabofællesskaber i et nybygget boligkvarter, og på den måde bliver fortællingen realiseret her, og så bliver det bare helt vidunderligt at kunne møde ens kunder og snakke med dem over det, der er min helt store passion. Det kunne ikke være bedre.

Annonce

Fokus på caféen

De mange faste kunder af Møllers Økologiske Hjemmebag skal ikke frygte for, at det er slut med morgenbrød fra budcyklen om søndagen.

Niels Møller kommer nemlig ud ved SPAR på Teglholmen og på Islands Brygge allerede søndag 4. april og igen 30 april, hvor den står på hveder.

Grundet corona er det stadig bedst at forudbestille brød. Det kan du gøre via Facebooksiden eller hjemmesiden: www.moellershjemmebag.com


Vi synes, der er så mange spændende ting ved at være et fysisk sted, og det giver jo så meget mening, når noget af det, vi brænder allermest for, er mødet med kunderne.

Niels Møller


- Vi glæder os til at tage det næste skridt med Møllers. Vi synes, der er så mange spændende ting ved at være et fysisk sted, og det giver jo så meget mening, når noget af det, vi brænder allermest for, er mødet med kunderne. Måske kan vi endda få lov til at se dem spise det, så vi kan slet ikke få armene ned, griner Niels Møller.

Det særlige ved Møllers Økologiske Hjemmebag, som Engholmene kan se frem til at få glæde af i form af ceféen, er, at produkterne i bagværket matcher Niels Møllers vestjyske hjemegn. En stor del af kornet er nemlig fra hans onkel i Vestjylland, og rapsolien er fra hans fætter.

- Jeg kan godt lide, at mine råvare kommer fra steder, hvor jeg ved, jeg kan stå inde for processerne. Det er ikke den nemmeste løsning, men alt det hårde arbejde lønner sig, når jeg møder mine gamle naboer og andre, der kommer for at købe mit brød, har Niels Møller tidligere sagt.

Efter Store Bededag 30. april kommer der dog til at gå lidt tid, inden budcyklen igen kommer ud. Maj skal nemlig bruges på at gøre caféen på Willy Brandts Vej 17 klar til åbning 1. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Gamle kirkelokaler skal gennem større forandring: - Vi håber, at det på sigt er med til at støtte op om kulturlivet i Sydhavnen

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce