Annonce
Ugeavisen Grindsted

Det gamle Hapa: To lejemål er ledige

Der er i øjeblikket to ledige erhvervslejemål i det gamle Hapa på Morsbøl Skolevej 1. Her er det mindste på cirka 35 kvadratmeter. Foto: Jacob Schultz
I øjeblikket er der kun to ledige erhvervslejemål ud af syv på Elisesminde på Morsbøl Skolevej 1. De kommende ejere, Gitte og Johnny Andersen tror på, at alle lokaler snart er udlejet.

Grindsted: Der hører syv erhvervslejemål til Elisesminde - det tidligere Hapa - på Morsbøl Skolevej 1.

I øjeblikket er der kun to af lejemålene, der er ledige. Det er lokalet på cirka 110 kvadratmeter, hvor der tidligere blev solgt tøj, og et mindre lokale på omkring 30-35 kvadratmeter.

- Vi vil gerne have lejet de sidste lokaler ud, og vi vil gerne fortsætte tråden fra Lilli og Gunnar, der prøvede at holde det til sundhed og velvære. Det skal passe ind, siger Johnny Bruun Andersen.

De er i øjeblikket seks lejere på Elisesminde. Det er frisørsalonen Arthair by Simone ved Simone Møller Jensen og Bloome ansigtsbehandling ved Shanthiiyaa Jeseetharan, der deler et lokale, fodplejer Christina Wedel Simonsen, XL Balloner ved Kateryna Litvin og Oleh Shynkarenko, Massage Zensation ved Hanne Dahl og engros firmaet Sjælsø Nordic.

- Vi har selv gjort os nogle tanker om, hvad vi godt kunne tænke os i det store lokale. Det kunne være noget med kosttilskud, som vi ikke har i byen eller en livsstilsbutik. Vi er åbne over for, hvad der byder sig. I første omgang kan vi bruge det lille lokale til kontor eller mødelokale, siger Gitte Veje.

Parret er ikke nervøse for, at de to ledige lokaler ikke bliver lejet ud, og der har været flere og kigge på især det store lokale.

- Vi vil hellere se på muligheder frem for begrænsninger, siger Johnny Andersen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce