Annonce
Ugeavisen Grindsted

Handelsbanken bliver til boliger

Dennis Lauridsen, til højre, og Lars Mølgaard Christensen har købt den gamle Handelsbanken i Sdr. Omme, som de er i gang med at lave om til flere lejligheder. Foto: Jacob Schultz
Dennis Lauridsen og Lars Mølgaard Christensen har købt Hovedgaden 15, som de er i fuld gang med at renovere. Der bliver indrettet fem lejligheder og to erhvervslejemål i den tidligere bankbygning.
Annonce

Sdr. Omme: Den 1. juni sidste år overtog Dennis Lauridsen og Lars Mølgaard Christensen ejendommen på Hovedgaden 15, som de er i fuld gang med at renovere og bygge om.

- Alt bliver renoveret. Den udvendige facade bliver isoleret og pudset i en lys farve, fortæller Lars Mølgaard Christensen.

Bygningen med den centrale placering i Sdr. Omme kommer til at rumme fem lejligheder på mellem 82 og 149 kvadratmeter og to erhvervslejemål, der er udlejet.

- Det bliver tre, fire og fem-værelses lejligheder, der alle får egen altan eller terrasse, og der bliver elevator op til de øverste lejligheder. De tre af lejlighederne har vi lejere skrevet op til, og man kan være med til at præge indretningen af de sidste lejligheder, hvis man er hurtig, siger Dennis Lauridsen.

Der bliver indgang til alle lejlighederne i gården bag ved den tidligere bank-bygning.

- Kun beboerne kan komme ind, og der bliver anlagt et hyggeligt gårdmiljø, fortæller Dennis Lauridsen.

Bygningen indeholder omkring 640 kvadratmeter beboelse og 230 kvadratmeter erhverv.

Annonce

Synd for byen

Erhvervslejemålet er gjort i stand indvendigt, men mangler lige at få en omgang udvendig også.

Det er Lars Mølgaard Christensen og Dennis Lauridsens fælles firma, LD Udlejning, der står for renovering af ejendommen.

Udover LD Udlejning driver Lars Mølgaard Christensen byggefirmaet LMC Huse, mens Dennis Lauridsen har sikringsfirmaet DL Sikring.

Det er noget af et projekt, som Dennis Lauridsen og Lars Mølgaard Christensen har kastet sig ud i med købet af den tidligere bankbygningen på Hovedgaden 15. Foto: Jacob Schultz

- Vi supplerer hinanden godt og begge vores firmaer er involveret i renoveringen og ombygningen, siger Dennis Lauridsen.

De to partnere fortæller, at det var for byens skyld, at de købte bygningen, der udover bank også tidligere har huset Frost Boligcenter.

- Vi synes, at det var synd for byen, at bygningen stod og forfaldt, siger Dennis Lauridsen.

- Den skæmmede vores øjne og så kan vi godt lige udfordringer, tilføjer Lars Mølgaard Christensen med et stort smil.

Og udfordringer ser det ud til, at de to samarbejdspartnere har fået en del af, da det er alt i bygningen, der får den store tur. Fra kælder til kvist, som man siger.

Annonce

Færdige om et halvt år

- Vi bliver færdige om et halvt år. Vi gearer op nu, og vi mangler kun lige det sidste, siger Lars Mølgaard Christensen med et glimt i øjet.

Også kælderen har Lars og Dennis store planer med. Der er den gamle bankboks med den store tunge dør bevaret som et levn fra en fjern fortid. Også værdiboksen er intakt med nøgler og det hele. Desværre var der ikke gemt eller glemt nogle sager af værdi.

I bedste Olsen Banden-stil åbner Dennis Lauridsen den gamle bankboks i kælderen. I boksen er skabene til værdisager intakte og de har nøgler, men de mangler stadig at få koden til bankboksen. Foto: Jacob Schultz

- Vi har talt om at indrette en del af kælderen med hyggekroge med Chesterfieldstole og sofaer. Der er masser af atmosfære her, siger Dennis Lauridsen.

Hvis der sidder nogen, som kunne være interesseret i en lejlighed i den tidligere bankbygning, så kan man ringe til Lars Mølgaard Christensen på telefon: 4028 6703.


Det bliver tre, fire og fem-værelses lejligheder, der alle får egen altan eller terrasse, og der bliver elevator op til de øverste lejligheder

Dennis Lauridsen, medejer af Hovedgaden 15, Sdr. Omme
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

40 års jubilæum

Annonce