Annonce
Ugeavisen Grindsted

Hjælp os til at lave de bedste lokale aviser

Benny Baagø tiltrådte den 1. december som lokalredaktør i Mediehuset Grindsted. Foto: Jacob Schultz
Annonce

De er ikke til at holde i ro. De der sommerfugle. Tirsdag den 1. december mødte jeg ind på redaktionen i Grindsted. Alt er nyt. Jeg skulle finde et tastatur, der passede til min computer. Jeg skulle sætte mig ind i, hvilket nummer jeg skal ringe til for at bestille tømning af papcontaineren. Og der er mennesker jeg skal hilse på - desværre uden håndtryk i disse corona-tider.

Jeg er blevet lokalredaktør for en redaktion, der er fordelt på to lokationer, Grindsted og Billund, og laver stof til to dagblade - JydskeVestkysten og Vejle Amts Folkeblad - og to ugeaviser - Billund Ugeavis og Ugeavisen Grindsted.

Journalisterne, der arbejder fra Grindsted. Fra venstre: Annette Bruun Jarl, Benny Baagø, Lise Nørgaard og Jan Kronvold. Lokalredaktør Benny Baagø vil også nogle dage arbejde fra lokalerne i Billund, hvor Alex Hermann og Kristina V. Skjoldborg arbejder. Foto: Jacob Schultz

Vi er seks journalister i alt, og lige så snart jeg har styr på alt det praktiske, så bliver det tid til at fokusere på det vigtigste: Hvordan kan vi gøre den lokale dækning i de to dagblade og de to ugeaviser endnu bedre?  Ambitionen er, at det er i vores aviser, at du skal finde den bedste dækning af, hvad der foregår i Billund Kommune. Vi skal mestre både det hurtige og det grundige.

Det kan du hjælpe os til. Du er altid velkommen med ideer til historier, med ros - og selvfølgelig også med kritik. Vi har brug for jer læsere for hele tiden at blive bedre. Det er jer, vi laver avis for.

Siden 2008 har jeg været lokaljournalist for JydskeVestkysten i Varde. Jeg er 37 år, og jeg bor i Varde Kommune ved en landsby, der hedder Alslev, som ligger mellem Varde og Esbjerg. Bortset fra årene, da jeg var under uddannelse, har jeg boet der, siden jeg var syv år gammel.

Jeg er gift med Helena, der er uddannet pædagog og nu er i gang med uddannelsen til social- og sundhedsassistent. Vi har to katte og en fugl, men ingen børn. Heldigvis har jeg to nevøer, jeg kan "låne".

Jeg kender lidt til området. Jeg har besøgt familiemedlemmer på sygehuset i Grindsted, har holdt pause på en længere køretur ved Engsøen, været til markedet i Vorbasse, været til en julefrokost i Sdr. Omme, besøgt Legoland og rejst fra lufthavnen. Men indrømmet: Noget indgående kendskab til området har jeg endnu ikke.

Det vil jeg prøve at gøre noget ved. Den næste tid vil jeg bruge nogle eftermiddage og weekender på at besøge forskellige steder i kommunen, så jeg kan lære området at kende. Er der et sted, jeg bare må besøge, så hører jeg gerne.

Benny Baagø kan godt lide at gå lange ture. Han hører gerne, hvis du har et forslag til en god gåtur i Billund Kommune. Foto: Jacob Schultz

Sommerfuglene blafrer i maven, fordi det er vigtigt at lave god lokaljournalistik. Det kan jeg ikke levere alene. Det bliver et holdarbejde for journalisterne på redaktionen - og vi har også brug for jeres hjælp! Hvis der er noget, som du synes, jeg skal høre om, så kontakt mig på redaktionen på telefon 7211 4384 eller på mail beb@jfmedier.dk. Jeg kan også findes på Facebook.


Indrømmet: Noget indgående kendskab til området har jeg endnu ikke. Det vil jeg prøve at gøre noget ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce