Annonce
Ugeavisen Grindsted

JT Bilpleje: Jespers firma er flyttet til Nørregade

Jesper Topbjerg Kristensen har netop flyttet sit firma, JT Bilpleje, fra Vestergade til Nørregade 61. Foto: Jan Kronvold
Den 15. maj flyttede JT Bilpleje fra Vestergade 94 til Nørregade 61. Flytningen skyldes især, at indehaveren Jesper Topbjerg Kristensen manglede mere plads udenfor.

Grindsted: Efter godt otte måneder på Vestergade 94 har Jesper Topbjerg Kristensen nu flyttet sit firma, JT Bilpleje, til nye lokaler i Nørregade 61, som Fuglholt Biler netop har forladt.

Det skete den 15. maj og flytningen skyldes især, at firmaets unge indehaver, Jesper Topbjerg Kristensen, manglede plads til biler udenfor.

- Jeg vasker biler udendørs, og der manglede jeg plads i Vestergade. Værkstedet her i Nørregade er også en smule større, siger Jesper Topbjerg Kristensen.

Annonce

Flytningen og den ekstra plads kommer til at betyde, at 20-årige Jesper kan arbejde på flere biler på en gang. Det kan være nødvendigt, for Jesper har travlt. Meget travlt.

- Jeg havde travlt i Vestergade. Her har jeg fået endnu mere travlt. Det er dejligt, mener Jesper.

På den nye adresse har han også realiseret en del af hans plan, nemlig at åbne en lille butik, hvor han sælger de mest basale ting indenfor bilpleje.

Aftaler med bilforhandlere

- Det er sæbe, rensemidler af forskellige slags, vaskehandsker og vaskesæt. Jeg får muligvis også lidt udstyr som pensler og specialudstyr til bilvask, siger Jesper.

Han ordner biler for både private og erhvervskunder. Han vurderer, at der er halvt af hver.

De private kundebiler får som regel en gang polering og en keramisk coating, som beskytter lakken i flere år.

- Jeg har aftaler med forskellige bilforhandlere i området. For dem klargør jeg bilerne inden salg. Det omfatter en komplet klargøring både ind- og udvendig og en gang motorrens, fortæller Jesper.

Og klargøring for bilhandlere sker ofte hos dem selv, hvis der er faciliteter til det.

Selv om der kører flere biler i Vestergade end i Nørregade, så mener Jesper alligevel, at placeringen i Nørregade 61 er bedre.

Jesper Topbjerg Kristensen er her i gang med at give bilen en gang keramisk coating. Foto: Jan Kronvold

- Parkeringsmulighederne er bedre her, og jeg er stadig tæt på centrum. I Vestergade kom folk tit bare for at kigge, når de skulle tanke deres bil. Her kommer de for bilplejens skyld, mener Jesper.

Han har længe gået med tanker omkring at få ansat en mand, der kan lave det basale. Det vil sige vask og klargøring og den slags, som så kunne aflaste Jesper Topbjerg Kristensen.

Annonce

Mere lys

- Det overvejer jeg stadig, og det bliver nok nødvendigt på sigt, mener Jesper.

Mens Jesper har susende travlt med at polere, vaske biler og rense motorer er han også i gang med at lave værkstedet om.

- Jeg skal bruge mere lys. Der kan aldrig være for meget lys, når jeg polerer, ordner interiør eller giver dem en omgang keramisk coating, fortæller Jesper.

Skulle der komme en kunde med en bule eller to i bilen, så kan det også klares hos JT Bilpleje.

- Jeg har en aftale med en, der kan udrette buler. Han kommer her og gør det, og han kan komme med rimelig kort varsel, fortæller Jesper.

JT Bilpleje

JT Bilpleje har til huse i Nørregade 61 i Grindsted.

Det er 20-årige Jesper Topbjerg Kristensen, der står bag.

JT Bilpleje klarer alt indenfor bilpleje - både ud og indvendig - også motorummet.

Man kan se mere om JT Bilpleje og priser på Facebook.

Han har en plan om at udvide sin forretning med noget såkaldt "smart repair". Det handler om, at det kan lade sig gøre at udbedre skader på eksempelvis lædersæder, der måske er revnede eller et sæder, hvor der er brændemærker efter cigaretter.

- Det kræver både kurser og specialudstyr, men det kan lade sig gøre, og på den måde vil jeg kunne tilbyde mere, siger Jesper Topbjerg Kristensen.


Jeg har aftaler med forskellige bilforhandlere i området

Jesper Topbjerg Kristensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce