Annonce
Ugeavisen Grindsted

Julekoncert: Ekstra koncert med Karina og hendes drenge

Karina Holgersen og drengene giver en ekstra julekoncert i Vestermarkskirken den 1. december klokken 16.00. PR Foto
Årets julekoncert den 1. december med Karina Holgersen og drengene blev udsolgt efter 10 dage. Derfor bliver der en ekstrakoncert klokken 16.00 samme dag.
Annonce

Grindsted: De julekoncerter, som den lokale musiker Karina Holgersen spiller hvert år med sine voksne drenge, er meget populære.

Der bliver som regel hurtigt udsolgt, og det er også tilfældet til koncerten den 1. december klokken 19.30 i Vestermarkskirken i Grindsted, hvor det kun tog 10 dage at sælge alle billetter. Så selv i denne tid, hvor arrangementer aflyses den ene dag efter den anden, har folk købt billetter til julekoncerten.

På grund af den store efterspørgsel efter både billetter og koncerten, så bliver der arrangeret en ekstra koncert sidst på eftermiddagen samme dag, nemlig tirsdag den 1. december klokken 16.00.

- I Vestermarkskirken tager vi alle restriktioner og forbehold i forbindelse med Covid 19 meget alvorligt, og lukker kun 160 mennesker ind til julekoncerten, hvor der ikke er fællessang, siger Charley Stephansen, der er præst i Vestermarkskirken.

Annonce

Billetsalget er i gang

Koncerten begynder som nævnt klokken 16.00 og dørene åbnes klokken 15.30. Billetsalget til den ekstra julekoncert i Vestermarkskirken er sat i gang. Udover koncerten giver billetten også mulighed for at smage på Vestermarkskirkens velkendte kringle med kaffe i pausen.

Billetterne kan købes hos Sari by Karina, Frederiksberg Alle 8, Grindsted og på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix.

Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé. Køber man en billet får man en gratis kop kaffe.

Billetprisen er fortsat 170 kroner for koncert og kaffe med kringle.


I Vestermarkskirken tager vi alle restriktioner og forbehold i forbindelse med Covid 19 meget alvorligt, og lukker kun 160 mennesker ind til julekoncerten, hvor der ikke er fællessang.

Charley Stephansen, præst i Vestermarkskirken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Ugens film i biffen

Annonce