Annonce
Ugeavisen Grindsted

Overtagelse: Designa Erhverv bliver til HTH og flytter til Ølgod

Peter Risborg, til venstre og Hans Peter Terkildsen fra Designa Erhverv i Grindsted er nybagte franchisetagere for HTH Ølgod A/S. PR Foto
Designa Erhverv i Grindsted flytter fra Trehøjevej i forbindelse med, at Hans Peter Terkildsen og Peter Risborg har overtaget køkkenbutikken HTH i Ølgod.
Annonce

Grindsted: Lokalerne på Trehøjevej 15 i Grindsted bliver om kort tid tomme.

Det skyldes, at køkkenfirmaet Designa Erhverv har overtaget køkkenbutikken HTH i Ølgod og aktiviteterne bliver samlet i Ølgod under navnet HTH Ølgod A/S.

Det er Hans Peter Terkildsen og Peter Risborg, der er de nye franchisetagere for HTH i Ølgod. De har begge stor erfaring, da de sammen har drevet Designa Erhverv i Grindsted siden 2008. Der har omsætningen år efter år været stødt stigende, og sådan skal det også være fremadrettet hos den lokale HTH i Ølgod, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er meget begejstrede for at komme i gang med at sælge HTH-løsningerne, som vi har stor respekt for. Designet er flot, og der er fokus på bæredygtighed. Vi er glade og stolte over franchiseaftalen og ser frem til at skabe endnu mere fremgang fra butikken i Ølgod via salg til både private og til erhvervskunder, fortæller Hans Peter Terkildsen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

Bæredygtighed

Peter Risborg understreger, at bæredygtighed spiller en meget stor rolle, ikke mindst når et byggeprojekt finansieres af offentlige midler, eller når en pensionskasse eksempelvis investerer i nye ungdomsboliger. Her er det en klar fordel at kunne tilbyde miljøcertificerede HTH-produkter.

Mens selve butiksarealet i Ølgod forbliver uændret, så er der tale om mere end en fordobling, når det gælder antal medarbejdere. Administrationslokalerne bliver 120 kvadratmeter større, så der er plads til de ekstra 10 medarbejdere, som fra nu af − sammen med de otte medarbejdere i Ølgod − servicerer professionelle såvel som private køkkenkunder.

Den nuværende filialchef Peder Gammelmark fra HTH har fortsat det overordnede ansvar for butikken.

- Det er en yderst veldreven køkkenbutik, vi overtager i Ølgod. Det eneste, der har manglet, er ordrer fra de store entreprenører, og det er her, vi kommer ind i billedet. Det bliver godt at få bygget den del på, siger Hans Peter Terkildsen.

Annonce

Kulturmatch

Udover en sund indstilling til godt købmandskab bringer de nye franchisetagere også en virksomhedskultur med sig, der er åbenhjertig og præget af høj faglighed.

- Kulturen er skåret over samme læst, som den, der knytter sig til varemærket HTH. Medarbejderne og den rette kemi er afgørende for at skabe en forretningssucces. Vi har følt hinanden på tænderne og kan mærke, at der er et godt match. Vi er særdeles tilfredse med den aftale, vi har indgået med Designa Erhverv A/S i Grindsted og glæder os over den øgede fremgang, den vil give HTH Køkkener i Ølgod, siger Jesper Gylling Olsen, der er direktør i HTH og uno form.

Nobia- koncernen, der ejer HTH og en række andre stærke køkkenbrands, kan se tilbage på en positiv udvikling i 2019 og 2020 både blandt de butikker, koncernen selv ejer, og blandt de butikker, der drives under et franchisekoncept.


Det er en yderst veldreven køkkenbutik, vi overtager i Ølgod. Det eneste, der har manglet, er ordrer fra de store entreprenører, og det er her, vi kommer ind i billedet

Hans Peter Terkildsen, Designa Erhverv, Grindsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce