Annonce
Ugeavisen Grindsted

Park Styling: Salon Winia i Sdr. Omme går med i nyt koncept

Salon Winia på Hovedgaden i Sdr. Omme bliver en del af Park Styling. På billedet er det fra venstre indehaver Anja Østergaard Andreasen, Mette Lykkehåb Bramming, Pernille Svenstrup Sørensen og Maria Borg Jansen. PR Foto
Frisør Anja Østergaard Andreasen er gået med i et nyt partnerskab med frisørkonceptet Park Styling, der har fokus på bæredygtighed og som har en serie af skånsomme produkter, hvor der er pant på emballagen. Partnerskabet betyder, at salonen skifter navn til Park By Salon Winia.

Sdr. Omme: Når frisør Anja Østergaard Andreasen og hendes tre medarbejdere den 6. april åbner salonen på Hovedgaden 12 efter corona-nedlukningen bliver det under et nyt navn.

I stedet for Salon Winia hedder Anjas salon nu Park By Salon Winia. Det skyldes, at Anja Andreasen har valgt at gå med i et nyt partnerskab med det danske frisørkoncept, Park Styling, der har fokus på bæredygtighed, og som har en serie af skånsomme produkter, hvor der er pant på emballagen, som bliver genanvendt.

Der er dog ikke tale om, at Anja Andreasen har solgt sin salon til Park Styling.

- Jeg er helt mig selv. Jeg får bare flere muligheder. Jeg får produkter og farver fra Park Styling, og der er nogle stordriftsfordele. Det giver os også mulighed for at sparre med kollegaer, og vi kan komme på kurser fire gange om året og blive inspireret af de andre, siger Anja Andreasen.

Kontakten mellem Anja og Park Styling er sket gennem en af ejerne, Palle Freese, som Anja har kendt i mange år.

- Palle har gennem længere tid prikket til mig om at komme med i Park Styling. Jeg har været meget skeptisk, da jeg var bange for at miste mig selv i det, fortæller Anja Andreasen.

Annonce

Kemikaliefri produkter

Hendes medarbejdere har også været inde over, inden Anja tog den endelige beslutning om at indgå i et partnerskab med Park Styling. Her var produkterne fra Park Styling en af grundene til, at hun valgte at gå med.

- Vi har gennem længere tid primært brugt mere organiske produkter uden parabener og unødvendige kemikalier i salonen. Med Park Styling tager vi nu bæredygtigheden et skridt videre. Produkterne fra Park Styling er alle mellem 94 og 98 procent organiske og uden parabener og sulfater og helt fri for kemikalier. Det er vigtigt, at vi passer på vores kunder og på os selv. Det er mange timer hver dag, at vi arbejder med produkterne. Derudover glæder jeg mig meget til at lære de andre selvstændige frisører at kende og udveksle gode idéer og erfaringer med dem, siger Anja Andreasen.

Hos Park By Salon Winia er det dog ikke udelukkende produkter fra Park Styling, som der anvendes, da Anja og hendes team godt må have andre produkter også.

Annonce

Overvejede længe

- Vi har fået afprøvet de fleste af produkterne fra Park Styling, og både jeg og mine piger er sikre på, at de virker, siger Anja Andreasen.

Beslutningen om at gå ind i Park Styling har Anja og hendes mand, Kasper, gået og overvejet i et godt stykke tid. Faktisk over et år.

- Vi har talt frem og tilbage om det og nåede frem til, at det var en fremtidssikring af salonen, fortæller Anja Andreasen.

Hun glæder sig vildt meget til at åbne salonen igen og præsentere kunderne for de nye produkter, som hun er sikker på, vil falde i deres smag. Og der bliver stor travlhed, når kunderne igen kan få lov til at blive klippet, farvet og sat lokkerne. Under besøget i salonen ringede telefonen flere gange med kunder, som skulle bestille tid. Det betyder, at alle tider frem til efter den 16. april stort set er væk.

Det bliver dog ikke helt som inden corona-nedlukningen.

- Kunderne skal kunne bevise, at de er blevet testet negativ indenfor de seneste 72 timer, være vaccineret eller have haft corona og dannet antistoffer. Det kan godt blive en udfordring, erkender Anja Andreasen.

Hun påpeger, at kviktest også gælder som bevis, og at man kan få en kviktest hver torsdag i idrætscentret i Sdr. Omme.


Med Park Styling tager vi nu bæredygtigheden et skridt videre. Produkterne fra Park Styling er alle mellem 94 og 98 procent organiske og uden parabener og sulfater og helt fri for kemikalier

Frisør Anja Østergaard Andreasen
Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

Konfirmationsliste

Annonce
Annonce
Ugeavisen Grindsted

25 år på Agrometer

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

Spilletider byttet om

Ugeavisen Grindsted

Lions fik lange arme

Annonce