Annonce
Ugeavisen Grindsted

Reginas Bootcamp: Nu skal mænd og børn også i form

Reginas to drenge, Lucas på fire år og Elias på syv år, er også en del af de udendørs træninger på Filskovvej. Foto: Jan Kronvold
Regina Luxchumykanthan har haft stor succes med sine udendørs bootcamps i let crossfit i sin baghave. Nu opretter hun både børnehold og et rent hold for mænd.

Grindsted: Siden uge 9 har Regina Luxchumykanthan afviklet  bootcamp i let crossfit for voksne i sin baghave på Filskovvej.

Det er blevet så stor en succes, at Regina nu opretter både børnehold og et rent mandehold.

- Det er gået forrygende godt. Deltagerne er mødt frem og har trænet uanset vind og vejr. De otte uger, som forløbet varer, er ved at være slut, og godt 90 procent af deltagerne har tilmeldt sig til et nyt otte ugers forløb. De har været meget tilfredse med forløbet. Jeg har hygget mig og fulgt deres fremskridt. Derfor ønsker jeg at udvikle det lidt mere. Det er baggrunden for, at jeg nu opretter et børnehold og et rent herrehold, fortæller Regina.

Annonce

Både børneholdet og herreholdet begynder i uge 17.

Kids Outdoor Bootcamp, som Regina har kaldt børneholdet, skal træne mandag og onsdag fra klokken 16.15 til klokken 17.15. Det bliver dog ikke Regina selv, der skal træne børnene. Det bliver hendes gode veninder, Rosa Jørgensen og Ann Andreasen, der kommer til at undervise.

Fra ni år

- Børnene skal træne samtidig med voksenholdet, da nogle af deltagerne har børn med på børneholdet. Forløbet er også otte uger og det er for børn fra ni til 14 år. Deres træning bliver næsten den samme som de voksne. Bare uden så meget vægttræning. Børn under ni år må dog gerne være med, hvis de er motiveret nok til det, siger Regina.

Der er plads til 12 deltagere på børneholdet, og Regina har fået en del tilmeldinger, men hun vil gerne have lidt flere med på holdet.

Regina Luxchumykanthan har stor succes med de udendørs træninger. Nu bliver der oprettet både børnehold og et rent herrehold. Foto: Jan Kronvold

Træningen i Reginas Kids Outdoor Bootcamp har til formål at forbedre muskelstyrke, kondition, balance og hurtighed ved hjælp af øvelser, der er tilpasset barnekroppens niveau.

- Vi vil lægge stor vægt på, at træningen er sjov og inspirerende, og at børnene ligeledes lærer at modtage informationer samt forbedre deres koncentrations- og indlæringsevne. Træningen er lukket, men ens forældre er velkommen til at se på fra sidelinjen, siger Regina.

Annonce

Morgenhold for mænd

Også det rene herrehold starter i uge 17.

- Det foregår tidligt lørdag morgen fra klokken 8.00 til klokken 9.00. Det er med vilje, at træningen er lagt så tidligt på dagen. Så kan de få det overstået og foretage sig andre ting resten af dagen, fortæller Regina.

Også hos herrerne er der 12 på hvert hold. I øjeblikket er halvdelen booket.

-For alle holdene gælder det, at det både er hygge og motion. Det skal være sjovt og man er en del af et fællesskab. De griner, og har det godt, når de træner, og jeg giver dem feedback hele tiden.

Det seneste nye på Reginas menukort er Yoga Outdoor. Det bliver den erfarne instruktør Kathrin Haller, der kommer til at stå for den del, og det kommer også til at foregå i Reginas baghave.

- Det går også i gang i uge 17, og også her er der plads til 12 deltagere. Yoga er i modsætning til crossfit afslappende, og jeg skal også selv til at dyrke det, fortæller Regina.

Man kan se mere på Reginas nye hjemmeside: rgbootcamp.dk hvor man også kan booke sig ind på et hold.


De otte uger, som forløbet varer, er ved at være slut, og godt 90 procent af deltagerne har tilmeldt sig til et nyt otte ugers forløb

Regina Luxchumykanthan, personlig træner og instruktør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce