Annonce
Ugeavisen Øboen

Ensom under corona: Frivilligcentret tilbyder hjælp

Lene Jørgensen fra Frivilligcenter Langeland sidder klar ved telefonen til at hjælpe langelændere under coronanedlukningen. Foto: Frivilligcenter Langeland
Annonce

Langeland: Coronasituationen har for mange gjort, at man holder sig lidt mere hjemme og måske ser lidt færre mennesker. Det kan både være for at passe på sig selv, eller fordi mange arrangementer er aflyst.

Men nu vil Frivilligcenter Langeland slå et slag for, at det stadig er muligt og vigtigt at holde kontakt med andre mennesker.

Derfor sidder de klar ved telefonen til at hjælpe langelænderne.

- Jeg snakker med en del, som savner lidt mere kontakt i hverdagen. Det kan være nogen at drikke kaffe med, gå tur med, snakke i telefon med eller få praktisk hjælp, siger Lene Jørgensen, medarbejder i Frivilligcenter Langeland, i en pressemeddelelse.

Selv om meget er aflyst, så er der dog stadig mange frivillige og gratis tilbud. Det kan dog være en udfordring at finde de rigtige kontaktoplysninger, og derfor vil Frivilligcentret, som de siger, "gøre det nemt for alle på Langeland at finde frem til mere social kontakt med andre eller henvise til de mange foreninger, der tilbyder hjælp i denne særlige tid".

Man kan ringe til Lene Jørgensen mandag eller tirsdag mellem klokken 10 og 15 på telefonnummer 2080 4533. Skulle den ikke blive taget, opfordrer Frivilligcentret til, at man lægger en besked, så ringer de op.

Man er også velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en snak, hver tirsdag året ud mellem klokken 10 og 15 i Frivilligcentret. Adressen er Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing (huset mellem rådhuset og brandstationen).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce