Annonce
Ugeavisen Svendborg

Indisk mad og amerikanske donuts klar på Mølmarksvej

Dines Janagarasah er på fredag klar til at åbne Bomaby Spice på Mølmarksvej. Foto: Michael Thorbjørnsen
Bombay Spice åbner fredag klokken 12 med cirka 40 indiske retter som take away. Donut Time i Korsgade lukker og flytter med til Mølmarksvej.

Svendborg: Holdet bag Svendborgs nye take away, Bomaby Spice på Mølmarksvej 100, hvor Ma'Kassen og Richardts Kød tidligere havde til huse, har de seneste dage været i "træningslejr" for at være klar til åbningen på fredag den 30. april klokken 12.

- Uha, der er er mange rutiner og retter, der skal sidde lige i skabet til åbningen, så mit personale og jeg har flere gange været samlet for at få styr på alle detaljerne, fortæller indehaver Dines Janagarasah, 27 år, som i køkken og butik hjælpes af både familie og to madansvarlige fra hjemlandet, som begge har en stor passion for at lave indisk mad.

Dines Janagarasah håber at Sydfyn får smag for chicken masala, biryani, tikka masala, butter chicken, naanbrød , chicken korma og hvad de kendte retter fra det indiske køkken ellers hedder.

Annonce

- Indisk mad er i disse år et stort hit i de danske storbyer, bare i Odense er der knap 10 spisesteder, der tilbyder de eksotiske retter fra Indien, så jeg håber da, at også Sydfyn får lyst til at smage, siger han.

Donuts som dessert

De fleste kender nok Dines Janagarasah som manden bag Donut Time i Korsgade, som åbnede i juni sidste år.

- Det går så godt med salget af donuts, at jeg har fået mod og lyst på mere, men for at spare på udgifterne har jeg valgt at lukke ned i Korsgade og fortsætte med donuts på Mølmarksvej - så kan gæsterne også få en sød dessert med sig hjem, forklarer Dines Janagarasah.

Han er født og opvokset i Svendborg og kommer fra en familie, der er meget glad for mad, især fra hjemlandets køkken.

- Min far har altid haft en drøm om at åbne et indisk madsted i Svendborg, hvor der både skulle være mad fra det sydlige Indien og Sri Lanka, hvor min familie kommer fra, men også fra Nordindien, hvor man har tradition for at lave spændende mad, siger Dines Janagarasah.

Faderen fik dog aldrig sin drøm realiseret. I stedet åbnede han for nogle år siden Pizza2Go på Høje Bøge Vej, hvor Dines Janagarasah og søskende stadig hjælper til.

- Lur mig om ikke min far også kigger op og giver et nap med ved gryderne, for han laver altså god mad. Det vil i hvert fald glæde mig lagt ind i hjertet, for Bombay Spice er også åbnet for hans skyld, siger Dines Janagarasah

- Det indiske køkken er varmt og velsmagende med skønne aromatiske krydderier som chili, spidskommen, karry og hvidløg. Der er sådan en god balance og super meget velsmag i hovedretterne, hvor kødet er kylling, lammekød og oksekød, og hvor tilbehøret oftest er ris eller linser. Desuden tilbyder vi veganske retter med smag af Indien.

- Vores mål er at lave mad i god kvalitet og med gode råvarer - og at begrænse madspild. Derfor laver vi et overskueligt udvalg af retter, hvor maden til gengæld er i høj kvalitet,  fortæller Dines Janagarasah.

Bombay Spice har åbent for det store menukort med knap 40 forskellige retter til aften, mens der til frokost hurtigt kan hentes og vælges indisk mad fra en mindre buffet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Sølv til Magnus

Annonce