Annonce
Ugeavisen Svendborg

Nyt tiltag fra Bombay Spice: Få din indiske mad bragt til døren

Dines Janagarasah er indehaver af Bombay Spice, som nu tilbyder at bringe maden ud. Foto: Michael Thorbjørnsen
Bombay Spice på Mølmarksvej har ansat en chauffør, så nu kan du få din indiske fastfood leveret til døren.

Svendborg: Har du hang til indisk mad og er mageligt indrettet, så kan du nu få bragt de eksotiske retter til din hoveddør. Bag tilbuddet står den indiske takeaway Bombay Spice, som åbnede på Mølmarksvej i foråret 2021, og hvor kunderne indtil nu har haft til opgave at hente maden selv.

- Vi har dog fået så mange opfordringer til at påbegynde udbringning, at vi nu gør noget ved sagen. Vi har ansat en chauffør, som sammen med min far og mig selv vil køre maden ud til vores kunder. Vi bringer mad ud i en stor radius, også til Thurø og Tåsinge, og kunderne betaler blot et mindre gebyr for denne service, fortæller indehaver Dines Janagarasah.

Travle måneder

At ordningen med udbringning først falder på plads nu, skyldes blandt andet, at Bombay Spice siden åbningen har haft overordentlig travlt.

- Vi blev simpelthen lagt ned de første måneder og har siden arbejdet på at optimere vores arbejdsgange og procedurer for at undgå ventetid på maden, siger Dines Janagarasah.

Bombay Spice har til formålet blandt andet investeret i endnu et komfur med fire gasblus, så der nu kan varmes og laves chicken masala, biryani, tikka masala, butter chicken og chicken korma på i alt 10 blus.

- Det indiske køkken er varmt og velsmagende med skønne aromatiske krydderier som chili, spidskommen, karry og hvidløg. Der er sådan en god balance og super meget velsmag i hovedretterne, hvor kødet er kylling, lammekød og oksekød, og hvor tilbehøret oftest er ris eller linser. Desuden tilbyder vi veganske retter med smag af Indien.

- Vores mål er stadig at lave mad i god kvalitet og med gode råvarer - og at begrænse madspild. Derfor laver vi et overskueligt udvalg af retter, hvor maden til gengæld er i høj kvalitet, fortæller Dines Janagarasah.

Bombay Spice har åbent for det store menukort med knap 40 forskellige retter fra 14 til 20 hver dag - udbringning dog først fra klokken 16.

Annonce

Donuts i weekenden

Dines Janagarasah stod tidligere bag Donut Time i Korsgade, som han med etableringen af Bombay Spice lukkede, men salget af donuts fortsatte på Mølmarksvej.

- Jeg har dog erfaret, at donuts mest er en hyggeting i weekenden, så fremover laver og sælger vi kun friske donuts fredag, lørdag og søndag, så gæsterne her kan få en sød dessert med sig hjem - eller bragt til døren, slutter Dines Janagarasah.

Bombay Spice har i øvrigt fået en ny hjemmeside, www.bombay-spice.dk, hvor der fra den 4. til 6. januar er 10 procent rabat på maden.

Annonce
Ugeavisen Svendborg

William gør en ekstra indsats for naturen: Derfor har han vundet årets biodiversitetspris

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Tolerance og tålmodighed

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Løb for et godt formål

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ugens kommentar: Erhvervsliv i højt gear

Ugeavisen Svendborg

16 folk-koncerter i udsigt

Ugeavisen Svendborg

Workshop om livsstil, sundhed og åndedræt

Ugeavisen Svendborg

Brevkassen: - Skal vores seks-årige datter have lommepenge?

Ugeavisen Svendborg

Rekordår for Home

Ugeavisen Svendborg

Kærlighed med noget på spil

Annonce