Annonce
Ugeavisen Svendborg

Penge til lokal teknologiforening

Fra venstre ses Martin Gertsen, Anders Brønholt, Jakob Wilbrandt, Kristoffer Marchmann og Felix Benkjer, som MakerLab Svendborg netop har modtaget. Pr-foto
Annonce

Svendborg: MakerLab Svendborg, som er en forening for teknologiinteresserede i alle aldre, har netop modtaget 10.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank.

-  Pengene skal blandt andet bruges på brandsikre skabe, så vores medlemmer vil kunne 3D-printe udenfor vores åbningstider og til et forløb, hvor vores medlemmer kan komme og være til at bygge deres egen arkade-spillemaskine, fortælles det i en pressemeddelelse fra foreningen.

MakerLab Svendborg har et udvalg af moderne værktøjer som 3D-printere, laserskærer og computere samt en masse andet værktøj til håndværk og elektronik. Foreningen er et arbejdsfællesskab, hvor medlemmerne inspirerer og hjælper hinanden med deres  projekter.

- Vi er en forening i udvikling, og vi ønsker at mange flere techinteresserede vil kigge forbi og høre om foreningen, alle er velkomne. Vi har åbent alle torsdage fra kl. 19 i vores lokaler på HTX Svendborg, Skovsbovej 43, oplyser foreningen.

Læs mere på www.makerlab.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Ny bykunst i gaderne

Annonce