Det Gode Madhus mætter 1300 maver om dagen: - Vi laver vores kartoffelmos af kartofler og vores jordbærgrød af jordbær
Køkkenpersonalet ved Det Gode Madhus laver mad fra bunden. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
I år kan Det Gode Madhus i Svendborg fejre 25-årsjubilæum. Hver dag svinger personalet gryderne og leverer mad direkte til borgernes dør. Til oktober inviterer de alle ind til en rundtur i køkkenet.
Copy link address
Karen Mathilde Møller Jørgensen kamjo@jfm.dk
Annonce
Køkkenpersonalet ved Det Gode Madhus laver mad fra bunden. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
De store madgryder skal vaskes grundigt af. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
Maden bliver bragt ud til borgerne i kuvertanretninger. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
Hvem kan ikke lide kartofler med brun sovs? Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen