Annonce
Ugeavisen Svendborg

Det Gode Madhus mætter 1300 maver om dagen: - Vi laver vores kartoffelmos af kartofler og vores jordbærgrød af jordbær

Køkkenpersonalet ved Det Gode Madhus laver mad fra bunden. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
I år kan Det Gode Madhus i Svendborg fejre 25-årsjubilæum. Hver dag svinger personalet gryderne og leverer mad direkte til borgernes dør. Til oktober inviterer de alle ind til en rundtur i køkkenet.
Annonce
  • Køkkenpersonalet ved Det Gode Madhus laver mad fra bunden. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
  • De store madgryder skal vaskes grundigt af. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
  • Maden bliver bragt ud til borgerne i kuvertanretninger. Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
  • Hvem kan ikke lide kartofler med brun sovs? Foto: Karen Mathilde Møller Jørgensen
Ugeavisen Svendborg

Debat: Hvad foregår der i den offentlige sektor?

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Debat: Snerydning af Kritisk infrastruktur

Annonce
Ugeavisen Svendborg

Frode og Irene blev kærester i gåklubben: - Det er lidt mere end bare gåture

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

Trine og Patrick har bragt den britiske idyl til Svendborg: I deres luksuriøse bed & breakfast kan du vågne op til tyk bacon og pies

Ugeavisen Svendborg

Mal på smukke natursten

Ugeavisen Svendborg

Julefilm for de mindste på Gudme Bibliotek

Ugeavisen Svendborg

Følg med på fyens.dk og faa.dk i JFM Play: Rabbits vil slikke sårene fra møderne med de grumme bjørne fra Bakken Bears

Ugeavisen Svendborg

Nøddeknækkeren i Svendborg Teater

Ugeavisen Svendborg

Tag med B Tours ind i julemandens værksted

Ugeavisen Svendborg

Oplæsning fra digtsamlingen: Kys din virkelighed, den elsker dig

Ugeavisen Svendborg

Vi læser højt på Gudme Bibliotek

Annonce