Annonce
Ugeavisen Vejle

Bilforretning udvider for seks millioner kroner: Bygger spritnyt showroom på 500 kvadratmeter

Det er glashuset ud mod Fredericiavej, der nu bliver udvidet med en tilbygning på 500 kvadratmeter. Den godt seks millioner kroner dyre tilbygning ventes at stå færdig til august. Foto: Flemming Larsen
Indehaveren af CHT Biler, Chris Tryk, femdoblede kvadratmeterne i sin bilforretning, da han i juni 2019 flyttede fra Ibæk Strandvej til Storhaven. Nu udvider han med et 500 kvadratmeter og seks millioner kroner dyrt showroom.

Vejle: En af Vejles markante bilhuse, CHT Biler, der bor på Storhaven 3 til 5 med store glasfacader ud til Fredericiavej vokser. Siden bilforhandler Chris Tryk femdoblede kvadratmeterne i sin bilforretning, nemlig da han i juni 2019 flyttede fra Ibæk Strandvej til Storhaven, er der sket meget. Her flyttede han fra 600 kvadratmeter til 3000 kvadratmeter.

Annonce

Udvider eksisterende bilhus

Bilforretningens nye 500 kvadratmeter store og cirka seks millioner kroner dyre bygning opføres i forlængelse af den eksisterende bygning, og får således også facade ud mod Fredericiavej.


Det der med, at en brugt bil står med støv, skidt og stenslag, det holder bare ikke. Vi bruger mange penge per bil for at få den til at stå godt. Og det lønner sig i længden.

Chris Tryk, indehaver af CHT Biler


- I dag har vi plads til 60 biler under tag, og det har i et stykke tid været for lidt. Jeg kan godt lide, at bilerne bliver præsenteret ordentligt, siger Chris Tryk, der regner med, at tilbygningen giver plads til yderligere 20 biler.

Gearskifte hos CHT Biler

  • CHT Biler blev etableret tilbage i juni 2012 af den dengang 22-årige Chris Tryk, da han slog glasdørene op i en lille sidebygning på Ibæk Strandvej 1.
  • Som 25-årig flyttede den unge bilforhandler til større lokaler på Ibæk Strandvej 11.
  • I 2019 femdoblede Chris Tryk kvadratmeterne i sin bilforretning, da han flyttede ind i det konkursramte Kilstrup & Fuhlendorff A/S' bilhus på Storhaven 3-5.
  • De seneste to år er bilforretningen løbende blevet moderniseret, og nu udvides der så med en 500 kvadratmeter stor og seks millioner kroner dyr tilbygning. 

Udover det 500 kvadratmeter store, spritnye showroom, har gravemaskiner også skubbet græsvolden foran bilforretningen væk. Her skal der lægges belægningssten, så man tørskoet også kan kigge på biler i det fri.

Foran bilforretningen har Chris Tryk fået en græsvold skubbet væk. Her skal der lægges belægningssten, så bilerne i det fri også præsenterer sig bedre. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Premiumbiler

Da Chris Tryk flyttede til Storhaven var det ambitionen at vokse yderligere.

- Da vi flyttede ind, var hovedbygningen ud mod Fredericiavej stor set splinterny, mens vi gav en fritliggende sidebygning en større overhaling, blandt andet  så alle bygningerne matchede hinanden, når det gælder facade og indretning.

- Og i forbindelse med udvidelsen, lægger vi også nyt tag på vores værkstedsbygning, der også får en ny facade, så den matcher hovedbygningen siger Chris Tryk.

Den unge bilforhandler peger selv på, at CHT Biler skiller sig ud fra andre ved at have satset på nyere premiumbiler i prisklassen fra 300.000 kroner til en million kroner. Biler, der er salgsklare, både mekanisk og kosmetisk.

- Selv om bilparken i vores forretning består af nyere premiumbiler, betyder det helt sikkert noget, når kunder kommer ind for at se på en bil, at den har været forbi vores klargøringsafdeling. Det der med, at en brugt bil står med støv, skidt og stenslag, det holder bare ikke. Vi bruger mange penge per bil for at få den til at stå godt. Og det lønner sig i længden, det er jeg ikke i tvivl om, forklarer Chris Tryk, der både sælger og leaser biler ud, og hvis bilforretning i dag er vokset fra en lille håndfuld medarbejdere til 14 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce