Annonce
Ugeavisen Vejle

Jubel hos tagdækker: Jysk Tagkompagni vandt pris

Jysk Tagkompagni blev kåret som "Årets Tagdækker, 5+ ansatte". Her er indehaver Michael Skovdal Johansen på den video, der blev delt med deltagerne under live-kåringen. Foto: Skærmprint fra Facebook
Vejle-firma med stor sjællandsk aktivitet er Danmarks bedste tagdækkerfirma, lyder en kåring fra Dansk Byggeri.
Annonce

Vejle: Det kan godt betale sig at udføre sit arbejde grundigt. Det mener indehaver af Jysk Tagkompagni, Michael Skovdal Johansen, der for øjeblikket har armene helt oppe i taghøjde. Jysk Tagkompagni fra Vejle er nemlig lige blevet kåret som "Årets Tagdækker" i Dansk Byggeris anmeld-håndværker-ordning.

Kåringen skulle være sket i Cirkusbygningen i København, men blev livestreamet i stedet - uden publikum, men med firmaerne siddende hjemme ved skærmen. Michael Skovdal Johansen sad dog selv på et feriecenter i selskab med familien. Da han tonede frem på skærmen som vinder inden for kategorien "Årets Tagdækker, 5+ ansatte", blev der råbt "Jah!!" og jublet.

- Det er vi meget glade for. Det betyder meget at få sådan en pris, fortæller Michael Skovdal Johansen.

Annonce

Travlt i København

Lige nu har Jysk Tagkompagni travlt i det københavnske, hvor det de seneste tre år er vækstet med at pille slidte tage ned og sætte nye op i ældre københavnske villaer.

Firmaet piller mange eternit- og asbesttage ned og skifter også mange beton- og tegltage. Det er sjældent nødvendigt at skifte spær, da der skal meget til, før de må skiftes, fortæller Michael Skovdal Johansen.

Jysk Tagkompagni skifter mange tage i københavnske villaer for tiden. Her fra en villa i Greve. De seneste tre år har firmaet faktisk været meget aktiv på hele Sjælland. Foto: Jysk Tagkompagni

Firmaet har været med i anmeld-håndværker-ordningen i tre år, og han betegner den som den mest pålidelige ordning, der findes på markedet.

- Man kan ikke snyde med det, så de anmeldelser, der er, kan man stole på. Så det er reelt, hvis man vinder, for så har man gjort det godt.

Annonce

Fest i racerbilerne

23 priser blev uddelt af juryen, der har sorteret efter de bedste anmeldelser på anmeld-håndværker-siden og derefter fundet frem til, hvem der skulle have prisen. Alt fra tømrere til energiisolatører deltog, og Dansk Byggeri håber, at prisuddelingen kan være til god inspiration for andre håndværksvirksomheder.

Da prisen ikke kunne festes hjem i København, regner Michael Skovdal Johansen nu med, at han og hans sønderjyske medejer, René Juler, fejrer prisen i Padborg Park.

- Det skal fejres. Vi skal ned at køre lidt rundt i nogle racerbiler i Padborg Park, lyder det glad fra Michael Skovdal Johansen, der har 8-10 mand ansat i firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce