Annonce
Ugeavisen Vejle

Kæmpe bilhus i Vejle: Biler for 25 millioner kroner holder klar ved start

Vejles nye bilhus lyser flot op på Bugattivej, og er blevet mere markant ved en af Vejles indfaldsveje. Foto: Mette Mørk
Autocentralens nye bilhus i Vejle forhandler VW, Skoda, Seat og Cubra, og har også en stor brugtvognsafdelingen med nyere, brugte biler.
Annonce

Vejle: Som ved et hvert Le Mans er forventninger store, når løbet flages i gang.

Det samme var tilfældet da Vejles nye 9000 kvadratmeter store og 25 millioner kroner opgraderede bilhus 4. januar stod klart, og ifølge Michael Rand, filialchef hos Autocentralen på Bugattivej 4, er man trods corona-restriktionerne kommet godt gennem det første sving.

- Det var ikke den åbning, vi havde forstillet os. Når det er sagt, så er vi trods nedlukningen kommet godt fra start. De første to dage blev der skrevet slutsedler på de første otte nye biler, som er blevet handlet digitalt for at leve op til regeringens restriktioner, og handlerne stopper ikke her.

- Så lige nu glæder vi os bare til for alvor at kunne præsentere vores nye bilhus for kunderne, nemlig når vi igen får lov til at åbne, siger Michael Rand. Autocentralen forhandler VW, Skoda, Seat og Cubra, der er Seats sportslige og luksuriøse bilmærke.

Der er investeret godt 25 millioner kroner i totalrenoveringen af bilforretningen på Bugattivej 4, så det er et spritnyt bilhus, filialchef Michael Rand, Autocentralen, står i spidsen for. Foto: Flemming Larsen
Annonce

3500 kvadratmeter med biler

Det nye bilhus har et salgsareal på 3500 kvadratmeter, der er ligeligt fordelt mellem bilmærkerne og en stor brugtvognsafdeling.

- Hvert bilmærke får deres egen afdeling, hvor vores otte sælgere står klar til at servicere kunderne. Sælgerne er dedikerede til alle bilmærkerne, da VW, Skoda, Seat og Cubra jo er i familie med hinanden, og vil derfor kunne rådgive kunderne på tværs af afdelingerne, forklarer Michael Rand, der tilføjer, at han er glad for at stå i spidsen for et bilhus, hvor også medarbejderstaben på værkstedet tæller dedikerede ansatte.

I den nye bilforretning er der også blevet plads til Cubra, der er Seats sportslige og luksuriøse bilmærke. Derudover har bilhuset forhandlingen af VW, Skoda og Seat. Foto: Flemming Larsen

- Selv om bilforretningen lige nu er lukket ned, er der fuld tryk på værkstedet. Her arbejdes der dagligt på at servicere vores mange kunder, siger Michael Rand,  som nævner, at værkstedet i forbindelse med renoveringen også er blevet opgraderet, så man er fuldt ud gearet til at servicere elbiler.

Annonce

Vigtigt med købsoplevelsen

Han slår på, at købsoplevelse er vigtig i bilforretningen.

- Vi har derfor også ansat en erfaren medarbejder, der kommer til at sidde i vores modtagelsesreception og  modtage og guide kunderne videre til den rigtige sælger. Det er en funktion, der er vigtig i vores bilforretning, da førstehåndsindtrykket er afgørende for os, siger Michael Rand.

Filialchefen nævner også brugtvognsafdelingen, hvor man udover de nye, brugte biler i bilforretningen på Bugattivej også kommer til at samarbejde med Autocentralens øvrige seks filialer.

- Vores brugtbilsafdeling bliver selvfølgelig med vægt på vores bilmærker i nyvogns-afdelingerne. Vi kommer også til at sælge en bred vifte af nye, brugte bil. Her vil vi selv have cirka 100 brugte biler under tag, men vi kommer også til at samarbejde med vores seks andre filialer, og derfor vil vi reelt have mellem 800 og 1000 brugte biler til salg, forklarer Michael Rand.

Han slår på, at de ældste af de brugte biler højst vil være fem til seks år gamle.

- I det segment finders der mange biler i en meget fin stand og med et lavt kilometertal, siger Michael Rand.

Annonce

Gearet til elbiler

Med millionrenoveringen er bilforretningen også blevet gearet til elbiler og især hybrid plug-in biler, ligesom man har indgået en aftale med Clever.

I første omgang få vi otte ladestandere indendørs, så kunderne kan prøvekøre en elbil eller en hybrid plug-in bil, der er fuldt opladet. Og samtidig får vi 14 ladestandere i det fri, det for at indikere, at vi tror på modeller på strøm som fremtidens transportmiddel, siger Michael Rand, der i den forbindelse nævner, at Skoda i dette forår kommer med en SUV som elbil, en elbil, der er bygget på den samme platform som VW ID.4, der også lander hos forhandleren i første halvår af 2021.

Men lige nu glæder Michael Rand og medarbejderstaben på 70 ansatte sig først og fremmest til, at bilforretningen for alvor åbner, og at man for alvor kan flage Autocentralen på Bugattivej til start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce