Annonce
Ugeavisen Vejle

Nyt spisested: Vil servere farverige burgere

Rikke Pedersen er klar til at række farverige burgere i fem smagsvarianter over disken fra fredag. Til miniburgerne serveres der pommes frites og sodavand, og derudover langes der også cocktails over disken. Foto: Flemming Larsen
Nameless Sliders åbner fredag klokken 14 i Nørregade 83, og det vil derfor være muligt at få farverige miniburgere til Kulturnatten.
Annonce

Vejle: Lidt lækkersulten eller bare smag for farverige miniburgere.

Så er det Vejles nyeste spisested, du skal besøg. Nameless Sliders er navnet på stedet i Nørregade 83, hvor The Burger Shack tidligere boede.

Nu står der i stedet miniburgere på menuen, og der bliver rakt fem forskellige smagsvarianter over disken, mens burgerbollerne fås i farverne pink, grønne og sorte - og helt almindelige burgerboller til de af os, der er lidt mindre farverige. Til miniburgerne serveres der pommes frites og sodavand, og derudover langes der også cocktails over disken.

Annonce

Rå og lidt rustikt

Der er blevet knoklet med indretningen af det nye spisested, der er indrettet i en rå og lidt rustik stil for at give spisestedet den rigtige atmosfære.

Der er 35 siddepladser inden for i den nye burgerbar, oplyser Rikke Pedersen. Foto: Flemming Larsen

Der er ansat to tjenere, Rikke Pedersen og Emma Christiansen, til at tegne Nameless udadtil, mens Markus Kjærsgaard og Daniella Kjærsgaard er ansat som henholdsvis manager for køkkenet og for tjenerne.

- Vi åbner til Kulturnatten, (fredag 04.09. klokken 14, red.), og her vil vi være klar til at lange de første farverige miniburgere over disken, fortæller Emma Christiansen.

Hun oplyser, at der bliver godt 35 siddepladser inden for og godt 15 siddepladser på den lille terrasse foran Nameless i Vejle Midtpunkt.

Nameless vil holde åbent søndag til onsdag fra klokken 12 til 21 og torsdag til lørdag fra klokken 12 til 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce