Annoncørbetalt indhold

Derfor har internettet fået flere til at søge psykolog

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der før i tiden var mange, der ikke var åbne for at søge hjælp hos en psykolog. Det kan der være mange årsager til, at man ikke har haft lyst til, men for rigtig mange har det virket pinligt at gøre.

I dag er der dog mulighed for at søge hjælp hos en psykolog, uden at andre finder ud af det. Det skyldes, at der i dag er mulighed for at tale med en psykolog via nettet. Derfor kan man klare sine sessioner via en videosamtale hjemmefra.

Annonce

Er ikke noget for alle

Til trods for, at der er rigtig mange, der har taget dette til sig, er det ikke noget for alle. Først og fremmest er det ikke alle psykologer, der tilbyder det, da mange gerne vil have deres klienter fysisk tilstede. Hertil er det heller ikke noget for alle klienter.

Ikke desto mindre ses det tydeligt, at det er noget, der er på vej frem. Flere og flere får øjnene op for, at det er en mulighed, hvilket også betyder, at der er flere, der vælger at kaste sig ud i det – og det er naturligvis ikke en dårlig ting.

Er kommet for at blive

I og med, at det er noget, der hele tiden bliver mere populært, er det ikke til at komme udenom, at det er noget, der er kommet for at blive. Har du gjort dig tanker om det, skal du ikke tøve med at kaste dig ud i det, hvis du mener, at det føles rigtigt.

Er du mere til at finde en psykolog, hvor du kan møde fysisk op, er der naturligvis ikke noget, der stopper dig i dette. Bor du f.eks. i Odense, kan du glæde dig over, at du kan finde et bredt spektrum af psykologer i Odense. Derfor finder du også én, der kan og vil hjælpe dig.

Giver også psykologer flere muligheder

Det er helt afgjort ikke kun klienterne, der er glade for, at det i dag kan lade sig gøre at tale med en psykolog via nettet. Det er der også mange psykologer, der er. De får nemlig muligheder, som de ikke havde før.

Én ting er, at de kan passe deres forretning, uanset hvor de befinder sig. Noget helt andet er, at de kan tage samtaler på tidspunkter, som ellers havde været svært for dem. Derfor er der bestemt også mange psykologer, der ser muligheder og fordele i denne udvikling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Porten til filmens verden

Ugeavisen Vejle

Biblioteket anbefaler: De dygtige debutanter

Ugeavisen Vejle

Familieløbet Hero Run kommer til Vejle

Ugeavisen Vejle

Poledance er meget andet end sex: Se billederne af smidighed og akrobatik i topklasse

Ugeavisen Vejle

Peter og Jess fik halveret deres overskud: Det tjente de - efter at have knoklet mere end 37 timer om ugen

Ugeavisen Vejle

Byens Bedste er i luften: Her er juryen, der sender folk videre i den store konkurrence

Ugeavisen Vejle

"Storm på vej": Foredrag med Steffen Kretz i Skyttehuset

Ugeavisen Vejle

Måske har du set ham i Nak & Æd: Claus har sat sig i chefstolen i sit nye job i Vejle - langt fra naturen på barndomsøen

Ugeavisen Vejle

Album-aktuel Nørlund i Bygningen

Annonce