Annonce
Jagten på energirigtige bygninger går hårdt ud over bestanden af mursejlere. I Danmarks første svanemærkede projekt med tagboliger, Dalhusene i Vanløse, har pensionskassen P+ derfor valgt at integrere redepladser til mursejlere i bygningerne takket være Jesper Toft.
Vanløse

Vanløse får Danmarks første svanemærkede tagboliger, og der er plads til en udsat fugl: Mursejleren

Jagten på energirigtige bygninger går hårdt ud over bestanden af mursejlere. I Danmarks første svanemærkede projekt med tagboliger, Dalhusene i Vanløse, har pensionskassen P+ derfor valgt at integrere redepladser til mursejlere i bygningerne.
Annonce
  • Jagten på energirigtige bygninger går hårdt ud over bestanden af mursejlere. I Danmarks første svanemærkede projekt med tagboliger, Dalhusene i Vanløse, har pensionskassen P+ derfor valgt at integrere redepladser til mursejlere i bygningerne takket være Jesper Toft.
  • Jagten på energirigtige bygninger går hårdt ud over bestanden af mursejlere. I Danmarks første svanemærkede tagprojekt, Dalhusene i Vanløse, har pensionskassen P+ derfor valgt at integrere redepladser til mursejlere i bygningerne. Foto. Per Hallum.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce