Annonce
Erhverv

Husker du støtte de små lokale butikker?

Julelys Jernbane Allé 2020, Foto. Jan Mørch
Annonce

Så lukkede Mette Frederiksen alle indkøbscentre, stormagasiner, arkader og basarer ned - og derved også det meste af Kronen fra i 17. december til og med 3. januar 2021.

Udvalgsvarebutikker, som såsom byggemarkeder, boligforretninger, der er på 5000 m2 eller derover, lukker ligeledes fra 17. december 2020 til og med 3. januar 2021. Desuden lukker liberale serviceerhverv, hvor den nødvendige smitteforebyggende afstand ikke kan sikres, herunder frisører, massører, tatovører, køreskoler mv., fra mandag den 21. december 2020 til og med 3. januar 2021.

Indtil videre er butikker, som vi jo har en del af i Vanløse fredet fra nedlukning. Derfor skal vi huske på - med behørig coronaafstand - at støtte de butikker, hvis vi ikke lige nåede ned i Kronen, før det lukkede ned. Ikke købe online, men støtte vores lokalmiljø. Det er nu, vi skal stå sammen og lidt til. For ellers er butikkerne her ikke, når Vanløse lukker op igen.

Derfor laver vi på VanløseLIV en liste over de butikker, vi har her i Vanløse. Butikker, som har alt, hvad hjertet kan begære under juletræet - og lidt til.

Hvis du kender et sted, der ikke står på listen, så skriv en mail til chili@vanloseliv.dk eller send en sms på 53314152

Engle healer, Kristine Sommer, Jyllingevej 102. Aura-sprays 199,-, englebog 125,- og gavekort til healing kan hentes på Jyllingevej 102.

AiR MARSH Jernbane Allé 80 holder åbent til og med d. 23.12 kl. 18. Her kan du købe gaver og gavekort- STORT HIT - til børn og unge i skolealderen.

Lille studio, Jernbane Allé 60. Baby samt børneting. Artikel om Lille Studio her: https://ugeavisen.dk/vanloese/artikel/fra-kaffebar-til-b%C3%B8rnebutik

Glarmesteren, Jernbane Allé  58. Plakater, indramning, kunst, litografi mm.

Mulles thehus, i Kronen. Chokolade eller andet godt.

Gavebox2720. Følgende er med i Gavebox2720

Improve Studio, Jydeholmen, Salon Retro, Tryggevældevej, Face It Beauty, Ålekistevej, Det Holistiske Univers i Sundhedscenter,Englehealer Kristine, Jyllingevej, Lurofo (massage), Ålekistevej, Oasen2720 i Kulturstationen, Coco Clementine, Kronen

Artikel om gaveboxen her.

Tang sko. Jernbane Alle 45.

Kronen, gavekort til Kronen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Annonce