Annonce
Samfund

Jette søger tidligere kunde i LIVSSTIL: Vi har flere pragtfulde snakke til gode

Jette Hill Ludvigsen leder en efter en tidligere stamkunde i hendes nu lukkede tøjforretning, Livsstil, i Vanløse. Foto. Privat

Gennem mange år har en skøn ældre dame været fast kunde i Jette Hill Ludvigsens tøjforretning, Livsstil, hvor Jette fortæller, at de har haft mange pragtfulde snakke igen og igen, men helt uden at bringe navn på bane. Men da Livsstil i Vanløse er lukket (og rykker til Hellerup, red) leder Jette nu efter kvinden.

- Jeg ved, at hun kender mit navn, men jeg har desværre aldrig fået hendes navn. Det til trods, har vi talt utrolig godt sammen, og jeg har altid holdt af hendes søde personlighed. Jeg vil derfor gerne finde hende, og smutte forbi hendes have med kaffe og god kage, fortæller Jette Hill Ludvigsen, der mener at kvinden hun bor i nærheden af engen, og føler de har mange pragtfulde snakke til gode.

Hvordan ser hun ud?

- Hun er det man vil kalde nydelig, sød, imødekommende, venlig, stille og rolig, og så har hun underfundig humor. Hun har en kæreste, der er flittig i hendes have, og så hun har familie i Hillerød. Børn og børnebørn.

Er der andet der kunne hjælpe?

- Hun går ofte til frisør, er velklædt, og når det er koldt, har hun altid hue på, siger Jette, der håber, at hun finder kvinden.

Hvis du er kvinden eller kender hende, kan du kontakte Jette Hill Ludvigsen på hende Facebook profil.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Erhverv

Kronen er sat på tvangsauktion: Gammel gæld har indhentet centret

Musik

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce