Annonce
Ugeavisen Varde

De vandt et livsstilsforløb: Tina og Pernille er nu halvvejs

Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard holder fast i deres livsstilsomlægning med flere træninger om ugen og sundere kost. Privatfoto
Det går rigtig fint for de to veninder, der endda oplever at have fået lyst og overskud til at give den ekstra gas i træningscentret.
Annonce

Varde: Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard er nu nået halvvejs i deres livsstilsforløb hos Emcare i Varde, som de vandt en plads på i en konkurrence her i ugeavisen.

I alt 12 uger strækker forløbet U-Vending sig over, og det betyder, at Tina og Pernille er halvvejs.

- Og vi kan heldigvis godt mærke at det gør en forskel. Vi bliver ikke længere ekstremt ømme efter hver omgang træning. Vi har begge både energi og lyst til at træne mere end de to lukkede træninger med U-vendingsholdet. Vi oplever at træningen giver ny energi, og en bedre nattesøvn er helt klart også en gevinst, siger de.

Efterårsferien gik også fint.

For Pernille Brødsgaards vedkommende blev den holdt i Harzen på vandreferie med familien, og her blev der også plads til en klassiker: Wienerschnitzel mit Pommes.

- Den blege model med lys sovs og ganske få grøntsager, indrømmer hun.

- Og det skal der stadig være plads til. Jeg tilslutter mig ikke nogen strenge diæter, men prøver at tænke mere over mængden og retterne i hverdagen, supplerer Pernille.

Annonce

Kosten udfordrer

Netop kosten har været akilleshælen for de to veninder og naboer. De to har nemlig været rigtig gode til at lave mad og nyde et glas vin i hinandens selskab, og det har hele tiden været erklæret, at det ville de blive ved med. Og netop derfor var det også nødvendigt at starte på mere motion. Men for to livsnydere er det ikke let at skære ned på portionsstørrelserne og lækkerierne.

Tina Farup Christensen har dog et trick, der pt holder hende ude af snask og kalorier om aftenen:

- Jeg går ofte i seng i stedet for at smide mig i sofaen. Så undgår jeg at snacke, for jeg gider ikke krummer i sengen, siger hun og nyder ellers, at der er blevet luft og kræfter til at give den max gas med øvelserne på de to træningsaftener.

Uvending
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce