Annonce
Ugeavisen Varde

Opfølgning: Tina og Pernille skal spise mindre portioner

Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard gik en lang tur på Kyst-til-kyst-stien i weekenden sammen med deres familier. Om aftenen sluttede de af med at banke deres mænd i Partners og spise god mad. Det er vigtigt for dem begge, at livsstilsomlægningen ikke skærer al hyggen og den gode mad væk. Privatfoto
Annonce

Varde: Vi har aldrig følt så meget sult i hele vores liv!

Sådan skriver Pernille Brødsgaard og Tina Farup Christensen i ugens opfølgning på livsstilsforløbet U-vending, de er i gang med hos Emcare, og som de vandt pladser på ved en konkurrence i Ugeavisen Varde.

I sidste uge fik de to naboer og veninder udleveret kostplanerne, og det gav en udfordring. Ikke så meget i forhold til selve maden, men på portionsstørrelserne.

Det er ikke så meget maden, der er udfordringen for Tina og Pernille. Det er mængden. De skal til at spise mindre portioner, og det er ikke så let lige at vende sig til. Privatfoto

Til gengæld er kroppen ved at vænne sig til træningen.

- Vi glæder os til endnu en uge med nye udfordringer både på træningsdelen men bestemt også på kostdelen, siger de, nu hvor de er godt halvvejs inde i tredje uge af forløbet.

Derfor følger vi dem

Tina Farup Christensen, 41, og Pernille Brødsgaard, 40, vandt et 12 ugers livsstilsforløb med personligt trænings- og kostprogram hos Emcare gennem Ugeavisen Varde. De to er veninder og naboer og har tilsammen fem børn, to mænd, en kanin og en hund, og så arbejder de som henholdsvis udviklingskonsulent på Varde Kommune og sygeplejerske på SVS i Esbjerg.

Som så mange andre oplever de, at det er svært at prioritere sig selv og træning midt i hverdagens trummerum, og derfor tjekker vi ind hos dem løbende for at høre, hvordan det går, hvad der er svært, hvor det gør ondt, og hvad der bare kører på skinner.

Forløbet for de to startede mandag i uge 39.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce