Annonce
Ugeavisen Varde

Venindernes U-vending: Man er mere forpligtet, når man er to

Pernille Brødsgaard og Tina Farup Christensen er veninder og naboer, og de har efter eget udsagn været gode til at trække hinanden ned i slik- og sovseskålen. Nu trækker de hinanden med til træning i stedet for i et forsøg på at lægge livsstilen lidt om. Privatfoto
Når undskyldningerne for at falde tilbage i de gamle vaner står i kø, så hjælper det at vide, at den anden står og venter. Tina og Pernille har taget hul på uge fire af deres U-vendingsforløb hos Emcare.
Annonce

Varde: Det går ret godt med at holde gejsten oppe og gang i livsstilsomlægningen for Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard, som er i gang med et 12-ugers U-vendings forløb hos Emcare, de vandt gennem en konkurrence i ugeavisen. De to veninder og naboer er gået ind i forløbets fjerde uge, og de faste træningsaftener mandag og onsdag bliver passet. Og så har de faktisk også været af sted en-to gange yderligere om ugen. Her er det en stor motivationsfaktor at skulle af sted med hinanden.


Største udfordring er nok weekendhygge med familien og venner og festligt lag.

Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard


- Der er sneget sig en enkelt dag ind, hvor jeg bare ikke gad afsted. Jeg kunne flere undskyldninger for ikke at komme frem for at tage afsted. Men jeg skulle jo følges med Tina, og holdet ventede - op på cyklen og afsted, og træningen var fantastisk, og kroppen var igen ladet op, siger Pernille Brødsgaard, som har været nødt til at lægge træningen lidt om på grund af ømhed i knæene.

Men hun har altså ikke droppet træning, bare omlagt nogle af øvelserne, og det er en vigtig forskel, mener hun.

- Så en god uge, hvor vi har afprøvet nye træningsformer og kæmpet videre. Største udfordring er nok weekendhygge med familien og venner og festligt lag. Her er det vanskeligt at holde sig på dydens smalle sti, og nu kommer efterårsferien med masser af familiehygge, skriver Tina og Pernille.

Derfor følger vi dem

Tina Farup Christensen, 41, og Pernille Brødsgaard, 40, vandt et 12 ugers livsstilsforløb med personligt trænings- og kostprogram hos Emcare gennem Ugeavisen Varde. De to er veninder og naboer og har tilsammen fem børn, to mænd, en kanin og en hund, og så arbejder de som henholdsvis udviklingskonsulent på Varde Kommune og sygeplejerske på SVS i Esbjerg.

Som så mange andre oplever de, at det er svært at prioritere sig selv og træning midt i hverdagens trummerum, og derfor tjekker vi ind hos dem løbende for at høre, hvordan det går, hvad der er svært, hvor det gør ondt, og hvad der bare kører på skinner.

Forløbet for de to startede mandag i uge 39.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce