Annonce
Viborg Nyt

Elsebeth skal puste liv i ny restaurant i Viborg midtby

Elsebeth Hansen står i spidsen for Palads Hotels nye satsning med en genopstået restaurant i velkendte lokaler. Foto: Morten Pedersen
Restaurant Palads genopstår med nye folk bag de nye komfurer i køkkenet. På torsdag er der åbningsreception og fra fredag kan alle få stillet sulten på hotellets spisested.
Annonce

Viborg: Når de sultne gæster kommer ned i receptionen på Palads Hotel, har kutymen været at udlevere et kort med spisesteder i midtbyen.

Men hvorfor egentlig gøre det, når man har et køkken i underetagen og en smuk restaurant lige ud til det nyrenoverede Sct. Mathias Port?

- Det giver ikke meget mening. Du har jo den bedste plads lige her. Hvorfor skal det hele foregå oppe på Nytorv, lyder det retorisk fra 58-årige Elsebeth Hansen, der kommer til at stå med ansvaret i køkkenet.

På en smuk forårsdag sidder hun i lysindfaldet fra restaurantens sydvendte vinduesfacader. Menukortet ligger foran hende på bordet, og allerede på torsdag er der reception for den nye restaurant, der officielt åbner dagen efter - fredag den 5. april.

Men Elsebeth Hansen har ikke travlt.

- Lige nu venter vi på, at det nye køkkenudstyr skal komme og blive sat op. Alt det andet har vi styr på, konstaterer den rutinerede forpagter.

I de sidste fem år har hun været ansat på Hagebro Kro, hvor hun har været med til at drive stedet i fem år.

Men frem mod denne sæson har kroen haft svært ved at få personale ind, og derfor åbnede muligheden for Restaurant Palads sig for Elsebeth Hansen. Palads Hotel og Hagebro Kro har nemlig de samme ejere.

- Vi blev enige med ejerne (Maria Brünner og Gerner Bach Nielsen, red.) om, at jeg skulle tage herind og få restauranten op at stå, fortæller Elsebeth Hansen, der har flere års erfaring som køkkenansvarlig bag sig - og som tager menukortet fra Hagebro Kro med sig, hvor der er fokus på mad af god kvalitet og rigelige mængder.

Læs hele historien om den nye restaurant og forpagter på viborgfolkeblad.dk.

Du har jo den bedste plads lige her. Hvorfor skal det hele foregå oppe på Nytorv.

Elsebeth Hansen, ny forpagter på Restaurant Palads

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce