Annonce
Viborg Nyt

Købmand glæder sig: Ny p-plads klar om et par uger

Den nye parkeringsplads ved Rema 1000 i Karup får cirka 40 bilbåse. Parkeringsarealet er færdigt om et par uger. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Karup: Inden for et par uger er det nye parkeringsplads ved Rema 1000, apoteket og pizzeriaet på Herningvej midt i Karup klar til brug.

Det oplyser købmand Dennis Lind Pedersen, Rema 1000 Karup, til folkebladet.

- Det er jo positivt, at det er gået så hurtigt, for vi var stillet i udsigt, at parkeringspladsen var færdig til efteråret, siger han.

Det nye parkeringsareal får cirka 40 bilbåse. Dermed fordobles parkeringspladsen ved det lille butikscenter. Og det er der behov for mener, Rema-købmanden.

Karups Rema-købmand, Dennis Lind Pedersen, glæder sig til at få flere parkeringspladser ved sin butik. Arkivfoto: Morten Dueholm

Selv om der nu er fart på selve anlæggelsen, har forberedelserne taget lidt tid. Kommunen har skullet udarbejde en ny lokalplan, fordi den nye parkeringsplads ligger i et område, som i kommuneplanen er udlagt til boliger. Og fordi der netop har været boliger på stedet. Et par huse har måttet vige for bilparkeringen.

Men boligkvarteret Ericavej ligger stadig tæt på, og inden den nye p-plads er helt færdig, skal der foruden asfalteringen også etableres en støjvold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce