Annonce
Viborg Nyt

Trods åbning midt i corona: Butik solgte 27.000 stykker tøj på fire dage

Rikke Jensen og Henrik Nielsen er positivt overraskede over, hvor godt det er gået med åbningen af Dansk Outlet i Viborg under corona-krisen. Pressefoto
Det var en noget anderledes åbning, end man ellers er vant til i den midtjyske tøjkæde, men bedømt ud fra salgsmængden, kan åbningen af Dansk Outlet i Viborg betegnes som en solid succes.
Annonce

Viborg: Det var svært at forudsige, hvordan åbningen af den nye Dansk Outlet butik i Viborg, og de efterfølgende uger ville forløbe set i lyset af, at butikken slog dørene op midt i en pandemi.

Og det blev da heller ikke en butiksåbning, helt som man havde forventet. Den lange kø, fælles tag-selv morgenbrød og en fyldt butik var erstattet af god afstand, sprit og kontrollerede forhold. Ikke desto mindre blev det en velbesøgt åbningsfest, der strakte sig over fire dage.

Hen over de fire åbningsdage fandt ca. 27.000 stykker tøj vej ned i kundernes indkøbsposer og trods de ændrede forhold, har tilbagemeldingerne fra kunderne positive.

Her halvanden måned senere, kan medejer i Dansk Outlet i Viborg, Rikke Jensen, i en pressemeddelelse fortælle, at de gode takter er fortsat, efter dagligdagen meldte sin ankomst.

- Selvom det var en noget anderledes åbningsfest, end Dansk Outlet plejer, tror jeg, det var godt, at vi fik det delt ud over flere dage. Det gav os meget mere tid til kunderne, at de kom ind i hold, siger Rikke Jensen og fortsætter:

- Der dukkede rigtig mange op til åbningen, og kunderne er heldigvis blevet ved med at strømme ind. Vi er meget glade og overvældede over, hvordan Viborg og omegn har taget imod os. Kunderne er super positive og kommer til os og siger, hvor dejligt det er, at vi er kommet til byen igen - og vi kan jo kun sige en kæmpe tak for opbakningen til vores butik.

Annonce

God forståelse

På hovedkontoret i Ikast er man også positivt overraskede over åbningen og den gode forståelse hos kunder for de nødvendige forholdsregler.

- Vi var naturligvis meget spændte på at se, hvordan åbningen ville forløbe, for vi har jo aldrig prøvet at stå i en lignende situation. Så vi er meget positivt overraskede over det flotte fremmøde, og der var virkelig god forståelse blandt kunderne for de ekstra forholdsregler. Så vi fik en rigtig god åbning til trods for, at det skete midt i en usikker tid, og vi har mødt stor opbakning blandt de viborgensiske kunder, både til åbningen og her i de efterfølgende uger, lyder det fra direktøren for Dansk Outlet, Nicolai Nørskov.

Dansk Outlet Viborg slog dørene op til butikken på Livøvej 11 A i Viborg den 30. april. Sammen med Rikke Jensen, som til dagligt styrer butikken, ejes butikken også af Henrik Nielsen, som tillige er indehaver af Dansk Outlet Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce