Annonce
Ugeavisen Bramming

Vejrup-elever skal ses bedre i mørket

Ni-årige Adam Hermansen demonstrerer her nytten af de nye refleksterende overtræk til skoletasker, som alle elever på Vejrup Skole fredag før jul får som en gave fra tre af byens virksomheder. Foto: Martin Wilde
Tre erhvervsdrivende i Vejrup er gået sammen om at forære elever på Vejrup Skole et refleksovertræk, de kan trække over deres skoletaske på vej til og fra skole.
Annonce

Vejrup: Da der var skoleafslutning før juleferien på Vejrup Skole fredag, var der også en lille, tidlig julegave til alle elever. Gaven var et overtræk til elevernes skoletasker i en neongrøn farve og med refleksstriber.

- Det kom i vores tanker, da vi tit i trafikken tidligt om morgenen ser det ene barn efter det andet med gule veste og derefter skoletaske uden på. Derved mister den gule vest hele dens hensigt og sikkerhed, siger Rune B. Hermansen, indehaver af RH Construction og far til tre børn, hvoraf de to går i Vejrup Skole og en i byens børnehave.

- Vi er nogle lokale håndværkere, som alle arbejder i byggebranchen. For os er det et krav om reflekser på arbejdspladsen. Det er der ikke, når det gælder skolebørn, og når det regner eller det er mørkt, er det helt galt, siger Rune B. Hermansen.

Overtrækkene har en elastik, så de er lige til at vippe over skoletasken. Og bagpå er der en lille lomme, hvor der kan ligge en lygte.

Rune B. Hermansen

Annonce

Lokale sponsorer

Derfor tog han kontakt til to andre lokale firmaer, entreprenør Ivan A. Jensen og Isotech.dk, og de tre firmaer har i samarbejde med Fogh Profil fået fremstillet 130 overtræk med reflekser i hi-viz signal farver, så der er nok til alle elever på Vejrup Skole.

- Overtrækkene har en elastik, så de er lige til at vippe over skoletasken. Og bagpå er der en lille lomme, hvor der kan ligge en lygte – og så er navnene på de firmaer, der har bekostet refleksovertrækkene tryk på. Vores bøn er, at alle børnene bruger dem. Nu har vi givet dem de bedste forudsætninger for at blive set i trafikken i den mørke del af året, siger Rune B. Hermansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce