Annonce
Elbobladet

30 års jubilæum: Tværfaglighed er nøgleordet for lokal klinik

Annette Kruse (t.v.) og Charlotte Midtgaard (t.h.), der sammen ejer Vasegårdens Klinikker kunne mandag fejre virksomhedens 30-års jubilæum. Det foregik sammen med resten af kollegaerne samt kunderne. Foto: Mads Dalegaard
For 30 år siden startede fodterapeut Charlotte Midtgaard Vasegårdens Klinikker op. Siden er virksomheden kun vokset med ansatte og lokationer. Nu kan hun og resten af kollegaerne fejre, at virksomheden har eksisteret i tre årtier.

Fredericia: Det har altid ligget i kortene, at Charlotte Midtgaard skulle være selvstændig. Som nyuddannet fodterapeut sprang hun i februar 1991 ud i tilværelsen som selvstændig, og det er på ingen måder noget, hun har fortrudt.

Nu kan Vasegårdens Klinikker, der er beliggende i Jernbanegade 15-17A, fejre 30-års jubilæum.

- Jeg havde altid drømt om at være selvstændig, så det var stort at gå all-in fra starten. Her 30 år efter kan jeg stadig blive helt overrasket over, hvor mange kræfter og stort gåpåmod jeg havde dengang. I dag er det stadigvæk den samme lyst, som driver mig, men med årene har jeg også fået lidt mere plads til at have mere fritid ved siden af, siger den nu 52-årige Charlotte Midtgaard.

Annonce

Fra én til to

Efter at have været alene i spidsen gennem 27 år fik hun i marts 2018 en kompagnon i Annette Kruse, der købte sig ind i klinikken.

Siden har virksomheden udvidet med to lokationer. En satellit-klinik ved kulturcentret i Grejs, der kom til kort efter Annette Kruses tilslutning, og senest en klinik i Teglgårdsparken i Middelfart, som makkerparret overtog 1. august sidste år.

Charlotte Midtgaard har gennem 30 år arbejdet som fodterapeut, og gennem årenes løb har hun bygget på med flere specialer. I 2015-2016 blev hun kåret som årets fodterapeut af Danske Fodterapeuter. Foto: Mads Dalegaard

- Vi skulle være lidt større, da vi gik fra én klinikejer til to, så selvom vi ikke har haft store planer om at vokse, har det alligevel været nødvendigt, forklarer Charlotte Midtgaard, der er glad for, at Anette Kruse er kommet til.

Løbende er klinikken nemlig også vokset, så den i dag rummer otte fodterapeuter, to fysioterapeuter, en kostvejleder med en master i fitness og træning, en ergoterapeut samt en bandagist med flere.

Selvom en klinik i sagens natur er drevet af behandlingerne i praksis, er alle de administrative opgaver nødvendige, for at en klinik kan hænge sammen som helhed. Den del har Annette Kruse helt styr på. Foto: Mads Dalegaard

- Jo større vi er blevet gennem årene, jo mere skulle der driftes. Så da Annette købte sig ind, var det for mit vedkommende for, at jeg kunne have fokus på det faglige, hvilket har min største interesse, mens Annette som administrator står for meget i forhold til den daglige drift, siger Charlotte Midtgaard.

Annonce

Bred faglighed

Den brede faglighed er netop det, der ifølge Charlotte Midtgaard adskiller Vasegårdens Klinik fra mange andre klinikker på området.

- Sundhedssystemet kan have tendens til at kigge meget fokuseret, mens vi prøver at kigge på helhed, og det er her, jeg synes, vi gør en forskel. Vi er specialister inden for flere felter, så vi bruger hinanden på en helt anden måde, så for mig at se, er det særligt det tværfaglige og den helhedsorienterede vinkel, som adskiller os fra andre, fremhæver Charlotte Midtgaard.


Sundhedssystemet kan have tendens til at kigge meget fokuseret, mens vi prøver at kigge på helhed, og det er her, jeg synes, vi gør en forskel. Vi er specialister inden for flere felter, så vi bruger hinanden på en helt anden måde, så for mig at se, er det særligt det tværfaglige og den helhedsorienterede vinkel, som adskiller os fra andre.

Charlotte Midtgaard, Vasegårdens Klinikker


Med 30 års erfaring i branchen er hun nu så småt ved at tage et nyt kapitel i sit arbejdsliv.

- Det, vi har fokus på nu, er, at vi skal have det godt, men også at få nogle unge kræfter ind, som på sigt kan køre virksomheden videre. Også selvom det kan føles helt underligt at tænke i de baner, siger hun.

Vasegårdens Klinikker tilbyder en bred vifte af sundhedsfaglige tilbud. Foto: Mads Dalegaard

I første omgang glæder hun og resten og kollegaerne sig dog over fejringen af 30-års jubilæet, der mandag 15. februar blev markeret med flag og lidt godt til ganen blandt kunder og kollegaer.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Uventede gæster

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Buster måtte på tobaksafvænning efter en tur til dyrlæge

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Elbobladet

På den 2. side: Send dit bud et smil på vejen

Elbobladet

Kim Sjøgren spiller til nytårskoncert med humor

Elbobladet

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

Elbobladet

Motion og hygge

Elbobladet

Tager over efter Søren Møller: Velkendt ansigt bliver leder af musicalakademiet

Elbobladet

Odenseaner fra Esbjerg rykker ind på chefpost i Fredericia

Elbobladet

Kanal-boss forelskede sig i Fredericia, forandrede Fredericia og forlader Fredericia

Elbobladet

Kæmpe butik åbner i Fredericia: Intersport er klar med dato for åbning

Elbobladet

Dessertsøstre måtte lukke café efter uvelkomment besøg i kælderen: - Vi vil være helt sikre, inden vi åbner

Elbobladet

Tre tricks giver garanti for knasende sprøde flæskesvær

Elbobladet

Sidste dag med genbrug på Prangervej: Winnie siger tak for sin gode arbejdsplads - men kan ikke flytte med

Elbobladet

Virksomhed flytter fra Nyborg til Fredericia - hjælper med at skaffe penge hjem

Elbobladet

Julehygge gav afbræk fra en økonomisk trængt hverdag: - Vi kommer væk fra den dårlige stemning derhjemme, hvor børnene ved, at der ingen penge er

Elbobladet

Tre finaler og en sølvmedalje til riffelskytte

Elbobladet

Cykelbutik klar til åbning: Gamle indretningsmaterialer har fået nyt liv og værdi

Elbobladet

Morfin-byen: Fredericia-erfaringer kan føre til stramning af straffeloven

Elbobladet

På den 2. side: Dieseldunsten og den hvide chokoladefrø

Elbobladet

Guldmedaljer til Mai og Freja

Elbobladet

Præstens klumme: Demokrati af Guds nåde?

Elbobladet

Julegavekonvoj sætter kurs mod Rumænien: - Det bedste er at se de store lys i børnenes øjne

Annonce