Annonce
Elbobladet

Guldsmed flytter til gågadens smykkecentrum: - Jeg glæder mig så meget

23. februar kan Me Mori fejre fire års eksistens. Samme dato håber Therese Krogh at kunne slå døren op i Gothersgade 2C. I dag ligger Me Mori i Prinsessegade 33. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Mere plads og øget synlighed er blandt årsagerne til, at guldsmedeforretningen Me Mori snart flytter.

Fredericia: - Det bliver vildt spændende!

Begejstringen hos guldsmed Therese Krogh er ikke til at tage fejl af. Gennem snart fire år har hun ejet og drevet forretningen Me Mori i Prinsessegade 23.

Med en elev tilknyttet samt en bogholder og en ansat til markedsføring, som begge er der flere dage i ugen, er det nuværende lejemål på cirka 30 kvadratmeter imidlertid blevet for lille.

Annonce

Derfor rykker hun nu sin forretning til Gothersgade 2C, hvor mobilreperatøren Fastfix er lukket. Her bliver der omtrent 55 kvadratmeter at boltre sig på.

- Jeg glæder mig meget. Både på grund af placeringen, den ekstra plads og et stort og åbent butikslokale. Det bliver godt, siger Therese Krogh.

Stemningen eller kvadratmeterne at udstille på bliver næppe meget anderledes i den kommende butik. Til gengæld bliver det mere åbent, ligesom der bliver mere plads for butikkens ansatte. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Hun forventer ikke, at butikken ændrer sit udtryk, selvom der bliver flere kvadratmeter.

- Det er mest bagved, at vi føler os pressede på plads i dag. Så jeg håber, vi kan fastholde den samme hygge i butikken, siger hun.

Smykkecentrum

Therese Krogh overtager nøglerne til lejemålet 17. januar, hvorefter lejemålet skal indrettes og istandsættes, så det passer til en guldsmedje-butik.

I forvejen ligger der to smykkeforretninger - Ranch Svendsen og Guldmøller - få meter fra den kommende placering. Det bekymrer imidlertid ikke Therese Krogh.

- Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for, pointerer hun.

Jeg tænker ikke, at vi er direkte konkurrenter til de andre smykkeforretninger i området. Jeg ser os derimod mere som en samarbejdspartner, hvis det er noget, de kunne være åbne for.

Therese Krogh, guldsmed og indehaver af Me Mori

Indehaveren forventer samtidig, at flytningen fra udkanten af gågaden til en af de mere centrale placeringer kan øge synligheden.

- Men det skulle helst ikke være sådan, at folk er i tvivl, hvorvidt vi er nye. Jeg håber da, de kender os og er bevidste om, at vi er en rigtig guldsmedeforretning med værksted, siger hun.

Annonce

Gør løbende klar

Planen er, at Therese Krogh og kollegaerne hos Me Mori kan åbne på dagen for butikken fire års fødselsdag - 23. februar.

Frem til da vil butikken fortsat være at finde i Prinsessegade.

- Forhåbningen er, at vi kan flytte det hele over en weekend, siger Therese Krogh, som frem til flytningen forventer nogle travle uger.

- Det giver noget pres, når man lægger en flytning oveni hverdagens arbejdsopgaver. Her er i forvejen rigeligt at se til. Men det skal nok blive godt, siger hun.

Det er dette lejemål, Therese Krogh overtager. Her har mobilreperationsbutikken Fastfix ligget siden oktober 2019. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I forbindelse med flytningen vil butikken også til at ændre åbningstiderne en smule, så de fremover følger resten af midtbyen. Den største ændring er, at der hver mandag vil være åbent, hvor det i dag har været efter aftale.

Annonce
Elbobladet

Små snacks eller store måltider? Sammensæt den perfekte børnemadpakke

Annonce
Elbobladet

Brug februar til at tjekke huset for vinterskader

Annonce
Elbobladet

- Noget af det, jeg sætter allermest pris på, er de butikker og caféer, som stikker ud fra det almindelige, mener jurymedlem, som gerne ser mere af dette i Fredericia

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny tankstation åbner inden for et par uger: Vaskehal kommer til på sigt

Elbobladet

Særlig grund til travlhed i borgerservice: Derfor skal du bestille tid inden turen til rådhuset

Elbobladet

Årets spejderleder 2021

Elbobladet

Uenige om daglig drift: Golfklub må finde ny forpagter til restaurant før tid

Elbobladet

Præstens klumme: Har du fået huskekage for nylig?

Elbobladet

Se video: Sådan reagerede nogle af butiksindehaverne, da de blev overrasket med nominering til Byens Bedste Fredericia

Elbobladet

Dilettant i Erritsø udsættes

Elbobladet

Biblioteket efterlyser fantastiske forsider

Elbobladet

Efter mere end 60 år er Jørgen Olesen fraflyttet sin gård: Nu får ridecenter nye ejere

Elbobladet

Så er spændingen udløst: Her er de nominerede til Byens Bedste Fredericia 2021

Elbobladet

Corona-presset brugsuddeler søgte medarbejdere på Facebook og fik overvældende respons: - Jeg er virkelig taknemlig

Annonce