Annonce
Elbobladet

Terapeut udgiver bog om eget liv: Vil give en større indsigt i meningen med livet

Karin Brøndum Jørgensen holdt bogsignering af bogen "Uselvisk & selvisk" den 3. juli. Bogen har hun været syv måneder om at skrive. Privatfoto
50-årige Karin Brøndum Jørgensen, der er indehaver af Klinik PIF, udgav i begyndelsen af måneden bogen ”Uselvisk og selvisk”. Heri sætter hun fokus på livet gennem egne erfaringer.

Erritsø: Det kan være hård læsning, for livet har ikke altid været lige nemt for 50-årige Karin Brøndum Jørgensen. I hendes forfatterdebut ”Uselvisk & selvisk” tager hun udgangspunkt i egne oplevelser og forsøger at beskrive livet lige fra dets begyndelse.

- Det er en spirituel bog, og jeg beskriver om undfangelsen og meningen med livet. Jeg diskuterer ikke med andre i bogen, men gør det derimod med mig selv gennem mine egne oplevelser og egen sjæls lys, forklarer hun.

Til daglig arbejder Karin Brøndum Jørgensen med familieterapi og -opstillinger i Klinik PIF på Landlystvej i Erritsø. Og netop det med opbygning og roller i en familie har hun et specielt forhold til, da begge hendes forældre var i hvert deres ægteskab, da de skabte hende.

- Det var meget tabubelagt dengang, og det har forfulgt mig siden. Mine brødre har først fået det at vide i mit voksne liv, fordi min mor ikke kunne få sig selv til at fortælle det, forklarer Karin Brøndum Jørgensen.

Annonce

Det hvide snit

I bogen kommer Karin Brøndum Jørgensen også ind på sin mormor, der sad inde på den psykiatriske afdeling i Risskov for år tilbage. På grund af epilepsi fik hun også foretaget det hvide snit, der bedst kan betegnes som en hjerneoperation, som havde til formål at helbrede psykiske sygdomme i tiden fra 1940’erne til 70’erne, men som også viste sig at have voldsomme, negative konsekvenser for patienterne.

- Hun sad dag ud og ind som den lille pige med svovlstikkerne og så på livet udenfor, men var aldrig en del af det, fordi hun var gemt af vejen bag lås og slå, siger Karin Brøndum Jørgensen, der derigennem drager en parallel til sit eget liv.

Karin Brøndum Jørgensen håber på, at bogen kan komme ud i en række boghandler. Indtil videre kan den fysisk købes i Billunds Boghandel, hvor man også kan møde hende den 22. august. Privatfoto

- På samme måde havde jeg epilepsi og sad og dagdrømte i skolen, hvor jeg i stedet tog på besøg i den åndelige verden. Havde jeg været født et par år tidligere, kunne jeg have endt ligesom min mormor, men heldigvis var det hvide snit på retur, inden det blev aktuelt for mig, så det endte aldrig sådan, fortæller hun og tilføjer, at hun ikke har haft et epileptisk anfald, siden hun var 18 år.

Annonce

Klar på mere

Karin Brøndum Jørgensen håber, at bogen appellerer til alle personer, men medgiver, at den særligt henvender sig til folk med interesse for selvudvikling og det spirituelle.

Bogen, som er på 187 sider, er trykt i 1000 eksemplarer og kan i øjeblikket købes i Billunds Boghandel og på hjemmesiden sommerfuglevinger.dk.

Nadja Lund Schmidt står bag forsideillustrationen og har derudover tegnet ti tegninger inde i bogen. Privatfoto

3. juli holdt hun bogsignering, hvor den kom i handel. 22. august finder en lignende signering sted i Billunds Boghandel. Skal man tro healeren og terapeuten, der nu også kan skrive forfatter på cv’et, bliver det ikke dog sidste bog, hun udgiver.

- Det har været en spændende proces, og jeg elsker at skrive, så jeg har bestemt planer om flere bøger, siger hun.


Det har været en spændende proces, og jeg elsker at skrive, så jeg har bestemt planer om flere bøger.

Karin Brøndum Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce