Annonce
Indehaverne Heidi og Winni Drøhse (to yderste t.v.) kan glæde sig over, at måneders arbejde med at gøre Gelato di Natura klar til åbning nu er slut. På billedet ses også butikschef Dennis Bjørn Hansen og konditor Maja Lyngsøe, som er ansat på fuldtid i caféen. I de tre første tre uger vil den have kortere åbningstider og lukket mandag-tirsdag, så indehaverne kan være med, samtidig med at personalet oplæres. Det er planen, at åbningen fejres på et senere uvist tidspunkt. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Elbobladet

Dessertcafé åbnet i stilhed: To dage inden premieren var kælderen oversvømmet

Efter flere måneder med istandsættelse og klargøring slog dessertcaféen Gelato di Natura døren op til butikken onsdag.
Annonce
Elbobladet

Robotterne kommer ikke og tager dit job - eller gør de?

Annonce
Elbobladet

Kunder strømmede ind i ny butik, men har vi plads til mere genbrug i Fredericia?

Annonce
Elbobladet

Den dag min datters marsvin løb væk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Sheltergruppe modtager pris

Elbobladet

Steffen Kretz fortæller om stormenKongressen

Elbobladet

25-års ordensjubilæum i loge

Firma har fået vokseværk: Rykker til noget større - og tager pølsevognene med

Elbobladet

Fredericia Realskole inviterer dig med i undervisningen

Annonce
Elbobladet

Præst fortæller om 36 år med jobbet

Elbobladet

Nyt liv på hjørnet: Det sker der i tidligere apotek

Elbobladet

Kunderne kommer i mørke, men derfor skal det alligevel se ordentligt ud: Koster knofedt og knaster

Grillbar får lokal ejer: Menuen bliver utraditionel

Juleentusiaster og tålmodige kunder: Se stort galleri fra Billigblomsts åbning

Så er datoen sat: Ny rutsjebane, spabad med udsigt og varmt vand klar om lidt

Forfatter udgiver bog om lokal kirke

Annonce