Annonce
Rasmus Bjerregaard fra Fredericia står bag firmaet Aurelis Food, der dyrker tang i Lillebælt og bruger det i fødevarer. Foto: Peter Friis Autzen
Elbobladet

Det er tangen, der tæller: Rasmus dyrker og høster tang i Lillebælt

Tang er godt til mange ting. Og en lokal virksomhed står klar til at være med i en kommende mærkningsordning for lokalproducerede fødevarer fra Lillebælt.
Annonce
  • Rasmus Bjerregaard fra Fredericia står bag firmaet Aurelis Food, der dyrker tang i Lillebælt og bruger det i fødevarer. Foto: Peter Friis Autzen
  • Den tørrede tang skal forarbejdes, inden den spises. Det er ikke meningen, at man gumler den rå, understreger Rasmus Bjerregaard. I stedet bruger han tangen i blandt andet dette produkt: Knækbrød. Foto: Peter Friis Autzen
  • Tangen taber omkring 90 procent af sin vægt i løbet af tørringen. Foto: Peter Friis Autzen
Elbobladet

Sportsforretning skifter koncept og holder oprydningsudsalg

Annonce
Elbobladet

Bæredygtig og miljøvenlig catwalk

Annonce
Elbobladet

Endelig er der varmt vand i bassinet igen - men først skulle vandet farves rødt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Se galleri: Oase ved Gammel Havn er taget i brug

Elbobladet

Specialforretning møder undrende kommentarer fra kunder: - Nej, vi har ingen planer om at lukke

Elbobladet

Rickey vil skabe mere liv på Axeltorv: 9 kvadratmeter koster gratis, og så må du sælge alt - bare ikke mad

Elbobladet

Ny chef på kendt hotel: Hun står straks over for speciel opgave

Elbobladet

Brugtvognsforhandler går nye veje: Udvider med ny afdeling på Vejlevej

Elbobladet

Plantemarked ved Museet

Elbobladet

Bliv klogere på følsomt emne

Elbobladet

Hvem er det, Jakob kalder på?

Elbobladet

Usædvanligt store mængder er skyllet op på stranden: Nu skal det hele flækkes i stykker

Annonce