Annonce
Sean og Tonny Dolling er blandt de otte børn og bedsteforældrepar, som deltager i Børnebørnenes Madværksted på Kirstinebjergskolens afdeling Høgevej. Det er femte gang, at forløbet, der er arrangeret af Hjerteforeningen, finder sted på en af de lokale skoler. Hver gang er der rift om pladserne, der bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet blandt skolebørn i 4.-6. klasse. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Elbobladet

Meget mere end mad på menuen: Børnebørn og bedsteforældre finder fællesskab i skolekøkkenet

Det er dejligt med gode, personlige oplevelser med sin familie. Det kan både børn og bedsteforældre nikke genkendende til, når de mødes og er sammen til madkurset Børnebørnenes Madværksted.
Annonce
  • Sean og Tonny Dolling er blandt de otte børn og bedsteforældrepar, som deltager i Børnebørnenes Madværksted på Kirstinebjergskolens afdeling Høgevej. Det er femte gang, at forløbet, der er arrangeret af Hjerteforeningen, finder sted på en af de lokale skoler. Hver gang er der rift om pladserne, der bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet blandt skolebørn i 4.-6. klasse. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Kamilla Hermann, der er lærer på Kirstinebjergskolens afdeling Høgevej, er underviser på forløbet. Sammen med Rikke Hansen, der er frivillig i Hjerteforeningen, står de for planlægningen af madværkstedet fra gang til gang. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Jytte og Thyra Poulsen er begge glade for madlavning. Og når det sker med i godt selskab, bliver oplevelsen kun bedre. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Efter et par timer med madlavning slutter aftenen af på allerbedste vis - fællesspisning. Privatfoto
  • Der er en egenbetaling på 250 kroner blandt deltagerne til madværksted. For det beløb får både børn og bedsteforælder fire gange aftensmad, ligesom forklæder, kogebøger, gode minder og andet kan beholdes til evigt eje. For at det kan løbe rundt kræver det derfor også støtte udefra. Tirsdag var filialdirektør hos Nordea i Gothersgade, Christian Blittrup, forbi med en check på 12.200 kr. til projektet fra Nordea Fonden. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Det er ikke kun madlavning, der finder sted i løbet af de tre timer, værkstedet varer. Undervejs er der indlagt underholdning, hvor såvel ung som ældre kan blive udfordret som her med vendespil. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Det kræver fuldt fokus at lave mad. Til gengæld kan det også være hammersjovt - også når maden skal spises. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
  • Første opgave på dagens program var en surdej. Den kunne deltagerne tage med sig hjem. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Elbobladet

Sportsforretning skifter koncept og holder oprydningsudsalg

Annonce
Elbobladet

Bæredygtig og miljøvenlig catwalk

Annonce
Elbobladet

Endelig er der varmt vand i bassinet igen - men først skulle vandet farves rødt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Vær beredt: Når kongen og 13.500 andre løber Fredericia tynd, begrænses din kørsel og parkering

Elbobladet

Specialforretning møder undrende kommentarer fra kunder: - Nej, vi har ingen planer om at lukke

Elbobladet

Rickey vil skabe mere liv på Axeltorv: 9 kvadratmeter koster gratis, og så må du sælge alt - bare ikke mad

Elbobladet

Marsvinene fulgte med: Populær legeplads indviet med tangbrød og is

Elbobladet

Brugtvognsforhandler går nye veje: Udvider med ny afdeling på Vejlevej

Elbobladet

Plantemarked ved Museet

Elbobladet

Bliv klogere på følsomt emne

Elbobladet

Hvem er det, Jakob kalder på?

Elbobladet

Se galleri: Oase ved Gammel Havn er taget i brug

Elbobladet

Ny chef på kendt hotel: Hun står straks over for speciel opgave

Annonce