Annonce
Ligesom mange forbrugere kan mærke, at pengene i banken er blevet mindre værd, kan Levente Nyitrai, der er indehaver af Restaurant Carlos, godt mærke, at det er blevet sværere at skabe en god forretning i restaurationsbranchen hen over de seneste år. Først ramte coronapandemien hårdt, og siden har inflation fået priserne på energi og råvarer til at flyve højt op. Arkivfoto: Søren Gylling
Elbobladet

Restaurationsejere kæmper hård kamp mod prisstigninger: - Men man skal også være påpasselig med at sætte priserne for højt

Stigende energi- og fødevarepriser presser restaurationsbranchen. For to af de lokale spisesteder i Fredericia har det betydet, at de flere gange har måttet ændre på menukortene, ligesom udtrykket tilbud ikke længere eksisterer.
Annonce
Elbobladet

Robotterne kommer ikke og tager dit job - eller gør de?

Annonce
Elbobladet

Kunder strømmede ind i ny butik, men har vi plads til mere genbrug i Fredericia?

Annonce
Elbobladet

Den dag min datters marsvin løb væk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Firma har fået vokseværk: Rykker til noget større - og tager pølsevognene med

Elbobladet

Sheltergruppe modtager pris

Elbobladet

Steffen Kretz fortæller om stormenKongressen

25-års ordensjubilæum i loge

Elbobladet

Fredericia Realskole inviterer dig med i undervisningen

Annonce
Elbobladet

Præst fortæller om 36 år med jobbet

Elbobladet

Nyt liv på hjørnet: Det sker der i tidligere apotek

Elbobladet

Kunderne kommer i mørke, men derfor skal det alligevel se ordentligt ud: Koster knofedt og knaster

Grillbar får lokal ejer: Menuen bliver utraditionel

Juleentusiaster og tålmodige kunder: Se stort galleri fra Billigblomsts åbning

Så er datoen sat: Ny rutsjebane, spabad med udsigt og varmt vand klar om lidt

Forfatter udgiver bog om lokal kirke

Annonce