Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Lokalt firma med i opløb om fornem pris

Simon Husted var på scenen i København for at præsentere sit FlowRobe, der er en platform, hvor man kan sælge sit brugte tøj på en app. Foto: Privat
Det nystartede firma FlowRobe vandt 15.000 kroner i dansk del af international konkurrence.
Annonce

Iværksætteri: Creative Business Cup, der er pitch-konkurrencen for det internationale Creative Business Network, afholdt den danske del af konkurrencen i København i sidste uge.

Her deltog 14 start-ups, der var blevet udvalgt blandt mange ansøgere fra hele Danmark og blandt dem FlowRobe fra Esbjerg.

På den tætpakkede dag skulle de 14 hold først fremlægge (pitche) deres forretningsplan og formål med virksomheden for en jury. Juryen, der var delt op i to for at kunne afvikle to pitches samtidig, overværede de forskellige virksomheders præsentationer på maksimalt tre minutter, hvorefter medlemmerne havde 10 minutter til at stille uddybende spørgsmål.

Dommerne samledes efterfølgende og fandt frem til fem finalister, der skulle pitche på scenen foran den samlede jury og et publikum.

Her sikrede Simon Husted fra FlowRobe med en overbevisende præstation esbjergenserne en fornem 2. plads, der udløste 15.000 kroner i præmiepenge og et sparringsmøde med Vækstfonden.

– Vi plejer normalt kun at fejre førstepladser. Men denne pris er vi så glade for, at vi fejrer den som en sejr. Vi var oppe imod meget stærk konkurrence, og det er ingen skam at tabe til så godt et produkt og så stærk en præsentation, som den vinderne fra Travelli leverede, sagde Simon Husted efter prisoverrækkelsen.

Annonce

Flot selskab

Der er også andre end juryen, der har fået øjnene op for Esbjerg firmaet. Det samme har Caroline Søborg Ahlefeldt fra platformen Tomorrow. Her er Husted inviteret til at deltage i en af de såkaldte Talks, hvor han får lov at give et bud på, hvordan han tror fremtiden kommer til at se ud. Her kommer han i fint selskab med blandt andre personligheder som kunstneren Olafur Elliasson, Rune Lykkeberg fra Dagbladet information og Julia Gillard, der er tidligere vicepremiereminister i Australien.


Vi er stolte over vores andenplads.

Simon Husted, FlowRobe.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce