Annonce
Holstebro Onsdag

Musikteatret: Lokal erhvervsmand lægger navn til teatersal

Musikteatrets direktør, Anders Jørgensen (til venstre), ses her sammen med erhvervsmanden Aksel Nørgaard på scenen i den sal, der fremover kommer til at hedde Aksel Nørgaard Salen. Foto: Musikteatret Holstebro
Erhvervsmanden Aksel Nørgaard forlænger sit hovedsponsorat i Musikteatret Holstebro frem til 2030 og bliver navnesponsor for teatersalen.
Annonce

Holstebro: Den lokale erhvervsmand, Aksel Nørgaard, har meddelt, at han forlænger sit hovedsponsorat i Musikteatret frem til 2030.

Det vækker glæde hos Musikteatret Holstebro, der som alle andre virksomheder kan se  væsentligheden i at kunne budgettere langsigtet.

- Det er klart, at det for os har stor økonomisk betydning og er med til at give os ro til vores arbejde med kulturen i de næste år frem, siger Anders Jørgensen, der er direktør for Musikteatret, i en pressemeddelelse.

- Men lige så vigtigt er det, at Aksel Nørgaard med sit fortsatte sponsorat forbliver en vigtig del af vores kulturhus. Derfor er vi også både stolte over og glade for, at Aksel Nørgaard tillige har valgt at blive navnesponsor for Teatersalen, som derfor omdøbes til Aksel Nørgaard Salen, tilføjer Anders Jørgensen.

Den 70-årige erhvervsmand, som tidligere på året solgte sin virksomhed, Nordvestjysk Galvanisering, til tyske Kopf Holding GmbH, har gennem mange år støttet kulturen - blandt andet Musikteatret, hvor han allerede har været hovedsponsor i en del år. Han er også valgt til Musikteatrets bestyrelse af de øvrige sponsorer.

Annonce

Kultur og erhverv

- Foruden sin økonomiske støtte gennem sponsoratet og sin store indsats via arbejdet i bestyrelsen, har Aksel vist sig som en indsigtsfuld person med god forbindelse til store dele af det lokale kulturliv. Det er uhyre vigtigt for os og selvsagt et stort aktiv, at vi kan trække på hans netværk, siger Anders Jørgensen og fortæller, at Musikteatret Holstebro tidligere har fået flere henvendelser om navnesponsorat af teatersalen.


Uden kultur mister en by og et område sin tiltrækningskraft på blandt andet tilflyttere og er dermed til skade for virksomhederne og deres muligheder for at tiltrække arbejdskraft.

Aksel Nørgaard, erhvervsmand


- Men ikke før nu har vi fundet en virksomhed og en person, der i den samme grad som Aksel Nørgaard har ydet en så stor og fantastisk indsats for byen og dens kultur. Derfor glæder det os usigeligt, at denne indsats vil blive mejslet i runer som en synlig del af Musikteatret, lyder det fra Anders Jørgensen.

For Aksel Nørgaard er det fortsatte sponsorat en naturlig forlængelse af mange års interesse og indsats for det lokale kulturliv.

- Kultur og erhverv går på mange måder hånd i hånd. Kulturlivet er afhængigt af et velvilligt erhvervsliv, der støtter op med sponsorater, men erhvervslivet er også i høj grad afhængig af kulturen. Uden kultur mister en by og et område sin tiltrækningskraft på blandt andet tilflyttere og er dermed til skade for virksomhederne og deres muligheder for at tiltrække arbejdskraft, mener Aksel Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce