Annonce
Holstebro Onsdag

Ny gourmetrestaurant byder på 17 retter: Her kan du få kaviar og hummer

De hovedansvarlige for Nørre Vosborg-universets nye gourmetrestaurant fotograferet i restauranten. Fra venstre er det restaurantchef Mikkel Sørensen, gastroansvarlig Mads Cortsen, køkkenchef Malte Dreyer Nielsen og hoteldirektør Thomas Holme. Foto: Michael Bo Rasmussen
Østers, blæksprutte, kaviar, hummer og vagtelæg er blandt andet på menuen, når N. V. Tasting åbner torsdag aften med kun syv borde i luksuriøse omgivelser.
Annonce

Nørre Vosborg: De er gået stille med dørene, men nu er det sikkert og vist: På torsdag åbner en eksklusiv ny gourmetrestaurant i Holstebro Kommune.

Restauranten, der kun har syv borde, kommer til at hedde N. V. Tasting - og initialerne N. V. står for Nørre Vosborg.

Ifølge en pressemeddelelse bliver køkkenet klassisk fransk/nordisk, men i "en velovervejet 2020-version med masser af rød tråd og internationalt udsyn".

Annonce

Cortsen gastro-ansvarlig

Manden, der er "gastro-anvarlig" og har skullet sørge for, at alt er knivskarpt og lækkert, hedder Mads Cortsen. Han blev kendt i Danmark, da han som kun 22-årig i 2015 blev nummer to i tv-køkkendysten Masterchef. Den unge nordjyde grundlagde - også i 2015 - Cortsen Dining, der både er konsulentvirksomhed samt leverer madoplevelser i folks eget hjem.


Menuen er godt nok udtænkt af Mads Cortsen, men udførelsen af den er til daglig lagt i hænderne på restaurantchef Malthe Dreyer Nielsen og hans team.


Nu har han så udtænkt både menuretning og den fysiske indretning på N. V. Tasting. Nørre Vosborg-opgaven og konceptudvikling for den øvrige hotelgruppe, der ejes af familien Bühlmann, er hovedbeskæftigelsen for Mads Cortsen i dag, blandt andet fordi han har ry for at kunne få ambition og budget til at gå op i en højere endhed.

Det betyder dog næppe, at man møder Cortsen, hvis man booker bord til en madoplevelse.

Menuen er godt nok udtænkt af Mads Cortsen, men udførelsen af den er til daglig lagt i hænderne på restaurantchef Malthe Dreyer Nielsen og hans team. Køkkenchefen har også erfaring fra Michelin-restauranter, blandt andet Domestic.

Annonce

Velourgardiner i hovedbygningen

Gourmetrestauranten kommer til at holde åbent onsdag til lørdag. Der er tilknyttet tre kokke og tre tjenere. Restaurantchefen Mikkel Sørensen er uddannet på Molskroen og hentet fra Michelin-restauranten Moment.

Man vil også kunne få menuer med ni eller fem serveringer i restauranten, der har til huse i hovedbygningen (bindingsværkfløjen fra 1648) i modsætning til den eksisterende restaurant, der i øvrigt fortsætter med at lave mad til gæsterne på sit lidt mindre luksuriøse og lidt mere dagligdags niveau.

Og hvad skal man så betale for at sidde i i Wegnerstole i restauranten med mørkegrønne gulv-til-loft velourgardiner, vandskurede mure, Le Klint-lamper, Riedel-glas og Royal Copenhagen porcelæn?

Tjah, indtil videre er den 17 retters Prestige-menu med tilhørende vinmenu sat til "moderate 2300 kroner", som der står i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Julemarked i Haderup aflyst

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce