Annonce
Holstebro Onsdag

Partnerskab giver ny vækst hos softwarevirksomhed

I løbet af det seneste år er antallet af medarbejdere hos Accuratech fordoblet. Det er virksomhedens bruttooverskud også, fremgår det af en pressemeddelelse. På billedet sidder seniorudvikler Anders Skovborg ned til venstre, og direktør og medejer af Accuratech Søren Schultz Jespersen står til højre. Foto: Holstebro Pressen
I 2019 købte Scanvaegt System aktiemajoriteten i Holstebro-virksomheden, Accuratech. Siden da har Accuratech vækstet, og i det nyeste regnskab kan virksomheden præsentere fremgang i bruttoresultat, overskud og egenkapital.

Holstebro: Thise Mejeri, fjerkræslagteriet, HK Scan - det tidligere Rose Poultry - i Vinderup og andre virksomheder i fødevareindustrien har travlt, og det smitter af på firmaet Accuratech i Holstebro.

Her udvikler de ansatte softwareløsninger til at styre lager, kvalitet, opmærkning, sporbarhed og andre dele af processerne.

Antallet af medarbejdere hos Accuratech er fordoblet over de seneste år, og det er bruttooverskuddet også, lyder det i en pressemeddelelse fra Holstebro Pressen.

Udviklingen har indbragt virksomheden tre gazellepriser fra Dagbladet Børsen for høj vækst, og nummer fire kan muligvis være på vej.

Det allernyeste regnskab viser nemlig ny fremgang i bruttoresultat - foruden også fremgang i overskud og egenkapital.


Scanvaegt har en salgsorganisation, som kan hjælpe os med at sælge vores softwareløsninger. Og vi har produkterne.

Søren Schultz, direktør og medejer


Det kan Accuratech konstatere efter at have indgået et partnerskab med Scanvaegt Systems i Aarhus i 2019. Scanvaegt Systems købte aktiemajoriteten i Accuratech i form af 60 procent af softwarevirksomhedens aktier.

- Scanvaegt har en salgsorganisation, som kan hjælpe os med at sælge vores softwareløsninger. Og vi har produkterne. Det har givet værdifuld synergi, siger Accuratechs direktør og medejer, Søren Schultz Jespersen.

Annonce

Muligheder i Tyskland og Polen

I begyndelsen af corona-pandemien mærkede Accuratech en opbremsning hos nogle kunder.

Rejserestriktioner gjorde det samtidig svært at installere nyt software blandt andet på store trawlere fra Royal Greenland.

Men nu vender optimismen tilbage, og firmaet gør klar til ny vækst.

Accuratech er godt inde på det nordiske marked, men der ligger uopdyrkede muligheder i Tyskland og Polen, mener ledelsen.

Annonce
Annonce
Holstebro Onsdag

Vi slubrer rekordmeget saft i os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro Onsdag

Jeg er så glad for min cykel

Holstebro Onsdag

Ynglende ulve lukker del af plantage: Det er tydeligt, at ulvene har kastet deres kærlighed på et bestemt område

Annonce